Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Home connect

Home Connect: overal en altijd verbonden met uw keukenapparatuur

Geplaatst op: 5 maart 2018

Home Connect maakt het mogelijk uw huishouden te regelen, onafhankelijk van tijd en plaats. Zo bedient u uw huishoudelijke apparaten, zoals de vaatwasser en de oven, eenvoudig op afstand via Home Connect. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook energie. Benieuwd naar dit innovatieve systeem? Mandemakers Keukens vertelt u hoe het werkt, wat de voordelen zijn, welke apparaten je ermee kunt bedienen en welke merken deze functionaliteit bieden.

De HomeConnect App

Het systeem werkt via draadloos internet. Uw keukenapparaten staan in verbinding met uw smartphone of tablet. Op deze apparaten installeert u de Home Connect App, zodat u de apparaten waar en wanneer dan ook kunt bedienen. Gaat u de deur uit om boodschappen te doen? Stel alvast de oven in terwijl u in de winkel bepaalt wat u gaat eten. Of bent u aan het werk en vergeten de vaatwasser thuis aan te zetten? Met een druk op de knop zet u het apparaat aan en hebt u een stralend schone vaat zodra u thuis bent. Zo bespaart HomeConnect u tijd en energie.

Merken en apparaten met Home Connect

De merken Siemens en Bosch bieden diverse huishoudelijke apparaten met Home Connect. Van ovens en afzuigkappen tot aan vaatwassers, koelkasten en koffiemachines: al deze keukenapparaten zijn verkrijgbaar met het uiterst praktische Home Connect. Zo kunt u op afstand de oven voorverwarmen, wasprogramma’s kiezen en de temperatuur van uw koelkast aanpassen. Daarnaast geeft de app onder andere aan wanneer u het vetfilter van de afzuigkap moet vervangen en krijgt u een melding wanneer de koelkastdeur niet goed gesloten is. Ook uw persoonlijke voorkeuren, zoals uw favoriete kookprogramma’s en de sterkte van een kop koffie, kunt u instellen in de app.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bent u benieuwd naar Home Connect? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij u in de buurt met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over deze functionaliteit en kunnen u laten zien hoe het werkt. De dag en het tijdstip bepaalt u zelf, en een afspraak buiten openingstijden is ook mogelijk. 

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.