Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trend

Jansen & de Bont verlichting - Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 15 november 2019

Jansen & de Bont biedt de nieuwste verlichting in de keuken. Deze verlichting heeft een strakke vormgeving en herkenbare stijlelementen. De verlichting van Jansen & de Bont is een stijlvolle en praktische toevoeging voor iedere keuken. Met Jansen & de Bont verlichting geniet u van prachtig design licht en tast u nooit in het donker. Wilt u meer weten over deze verlichting? Lees dan verder. Mandemakers vertelt u er graag meer over.

Hoe werkt het?

De Jansen & de Bont verlichting biedt diverse keukenverlichting voor aan de wand en het plafond. Wanneer u licht nodig hebt in de keuken terwijl u een maaltijd bereidt, zijn de handen meestal niet schoon. U moet dan vaak eerst uw handen schoonmaken voor u het licht aan kunt doen. Met de Jansen & de Bont verlichting hoeft dat niet meer. Dankzij de slimme sensoren over de gehele lengte kunt u eenvoudig met handgebaren het licht aan en uit zetten. Daarnaast kunt u de hoeveelheid en de plek van het licht bepalen met handgebaren. Wilt u enkel verlichting op een bepaalde plek, zoals boven het fornuis of boven de snijplank? Sleep met uw hand de lichtbundel naar de gewenste plaats. Zo geniet u altijd van voldoende verlichting in de keuken waar u het nodig hebt.

Drietal lichtobjecten

De Jansen & de Bont verlichting beschikt over een drietal lichtobjecten. De Shelf verlichting biedt het optimale licht op uw werkblad. Hiermee heeft u altijd voldoende verlichting wanneer u een maaltijd bereid. Wilt u het licht op de bovenkasten laten vallen of op mooie keukenaccessoires? Dan is de Wall verlichting van Jansen & de Bont zeker wat voor u. Met de Wall verlichting creëert u een sfeervolle blikvanger waar u het wenst. Voor verlichting boven de eettafel, keukeneiland of kookeiland is de Pendant lichtbron een goede keuze. Naast de plek van het licht kunt u ook de kleur van de verlichting aanpassen. Hiermee creëert u altijd de juiste sfeer voor iedere situatie.

Jansen & de Bont verlichting met eigen ogen zien?

Wilt u de sfeervolle verlichting van Jansen & de Bont in het echt bewonderen? Of wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van deze nieuwe soort keukenverlichting? Neem dan gerust eens een kijkje in een van onze showrooms. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen. Bovendien kunnen zij al uw vragen beantwoorden over de Jansen & de Bont verlichting.

100 pagina's!
Mandemakers keukenboek
Gratis keukenboek?

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.