Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trend

Jansen & de Bont verlichting - Mandemakers Keukens

Geplaatst op: 15 november 2019

Jansen & de Bont biedt de nieuwste verlichting in de keuken. Deze verlichting heeft een strakke vormgeving en herkenbare stijlelementen. De verlichting van Jansen & de Bont is een stijlvolle en praktische toevoeging voor iedere keuken. Met Jansen & de Bont verlichting geniet u van prachtig design licht en tast u nooit in het donker. Wilt u meer weten over deze verlichting? Lees dan verder. Mandemakers vertelt u er graag meer over.

Hoe werkt het?

De Jansen & de Bont verlichting biedt diverse keukenverlichting voor aan de wand en het plafond. Wanneer u licht nodig hebt in de keuken terwijl u een maaltijd bereidt, zijn de handen meestal niet schoon. U moet dan vaak eerst uw handen schoonmaken voor u het licht aan kunt doen. Met de Jansen & de Bont verlichting hoeft dat niet meer. Dankzij de slimme sensoren over de gehele lengte kunt u eenvoudig met handgebaren het licht aan en uit zetten. Daarnaast kunt u de hoeveelheid en de plek van het licht bepalen met handgebaren. Wilt u enkel verlichting op een bepaalde plek, zoals boven het fornuis of boven de snijplank? Sleep met uw hand de lichtbundel naar de gewenste plaats. Zo geniet u altijd van voldoende verlichting in de keuken waar u het nodig hebt.

Drietal lichtobjecten

De Jansen & de Bont verlichting beschikt over een drietal lichtobjecten. De Shelf verlichting biedt het optimale licht op uw werkblad. Hiermee heeft u altijd voldoende verlichting wanneer u een maaltijd bereid. Wilt u het licht op de bovenkasten laten vallen of op mooie keukenaccessoires? Dan is de Wall verlichting van Jansen & de Bont zeker wat voor u. Met de Wall verlichting creëert u een sfeervolle blikvanger waar u het wenst. Voor verlichting boven de eettafel, keukeneiland of kookeiland is de Pendant lichtbron een goede keuze. Naast de plek van het licht kunt u ook de kleur van de verlichting aanpassen. Hiermee creëert u altijd de juiste sfeer voor iedere situatie.

Jansen & de Bont verlichting met eigen ogen zien?

Wilt u de sfeervolle verlichting van Jansen & de Bont in het echt bewonderen? Of wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van deze nieuwe soort keukenverlichting? Neem dan gerust eens een kijkje in een van onze showrooms. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen. Bovendien kunnen zij al uw vragen beantwoorden over de Jansen & de Bont verlichting.

100 pagina's!
Mandemakers keukenboek
Gratis keukenboek?

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!