Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Hoge kasten

Keukenkasten: de hoogte in

Geplaatst op: 22 augustus 2017

Wilt u meer weten over hoge keukenkasten en wat de opties hiervan zijn? Mandemakers geeft u tips voor het kopen van een hoge keukenkast en vertelt u alles over de voordelen van hoge keukenkasten.

Meer opbergruimte met hoge keukenkasten

Bent u op zoek naar de ideale oplossing voor extra opbergruimte in de keuken? Dan zijn keukenkasten die de hoogte in gaan zeker wat voor u. Ook al beschikt u over een kleine keuken, onvoldoende opbergruimte is met hoge keukenkasten verleden tijd. Daarnaast staan hierdoor geen losse keukenproducten meer op het aanrecht en creëert u een strak en luxe geheel. U kunt hiermee bovendien alle kanten, er is een tal van mogelijkheden. Wilt u meer weten over hoge keukenkasten en wat de opties hiervan zijn? Mandemakers geeft u tips voor het kopen van een hoge keukenkast en vertelt u alles over de voordelen van hoge keukenkasten.

Creëer sfeer met hoge keukenkasten

Hoge keukenkasten bepalen voor een groot deel de sfeer in uw keuken. Kies daarom hoge kasten die aansluiten op uw interieurstijl voor een prachtig geheel. De Individual keuken beschikt over witte keukenkasten waarmee u een landelijke sfeer creëert. De stijlvolle, bronzen grepen zorgen voor natuurlijke accenten in uw keuken. Met de hoge, open kast in de keuken ontstaat er een ruimtelijk effect. Hoge open kasten zijn daarnaast ideaal om accessoires of uw mooiste servies tentoon te stellen.

U kunt natuurlijk ook een stapje verder gaan en de open en gesloten kasten met elkaar combineren in uw gehele keuken. Hiermee creëert u een speels effect, wat we terugzien in bijvoorbeeld de Barlette Noye keuken. De open kasten hebben een andere kleur dan de gesloten hoge kasten, waarmee u een unieke en dynamische uitstraling creëert. Beschikt u over een kleine ruimte voor uw keuken? Ook dan zijn er vele mogelijkheden voor prachtige, hoge kasten. Met bijvoorbeeld deze Donec 462F keuken haalt u het maximale uit de ruimte dankzij de efficiënte indeling. Bovendien geniet u van een moderne keuken met vele opbergmogelijkheden.

De mogelijkheden van hoge keukenkasten

Een hoge keukenkast biedt veel praktische voordelen. Hoge keukenkasten nemen relatief weinig ruimte in beslag en passen daardoor in vrijwel elke ruimte. Met een hoge keukenkast kunt u al uw keukenspullen opbergen. Plaats de keukenspullen die u weinig gebruikt boven- of onderin de kast. Leg de keukenspullen die u het meest gebruikt, zoals servies en pannen, op ooghoogte. Zo kunt u er gemakkelijk bij en hoeft u niet vaak uw rug of schouders te belasten.

Beschikt u over een lege wand in de keuken? Kies dan voor een hoge kastenwand. Gebruik deze kastenwand ook voor uw keukenapparatuur, hierdoor oogt uw keuken strak en netjes afgewerkt. Zorg er hierbij ook voor dat ook deze apparaten op ooghoogte staan zodat u er gemakkelijk bij kunt. Bovendien creëert u met deze oplossing extra ruimte op uw aanrechtblad om heerlijke maaltijden voor te bereiden. Heeft u onvoldoende ruimte voor een kastenwand? Bij Mandemakers kunt u de hoge keukenkast helemaal op maat laten maken. Zelfs wanneer u slechts een klein hoekje over heeft in uw keuken, zijn er dus mogelijkheden. Welke hoge kast u ook kiest, wij denken graag met u mee. Neem gerust eens een kijkje in een van onze showrooms om de diverse opties met eigen ogen te bekijken. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.