Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Trends

De nieuwe Mandemakers collectie is uit!

Geplaatst op: 22 maart 2017

Tegels op de achterwand van uw keuken is over het algemeen nog steeds het meest praktisch. Dankzij de vele mogelijkheden waar u vandaag de dag uit kunt kiezen, kunt u de achterwand helemaal aan de stijl van uw keuken aanpassen. Gaat u voor een neutrale, effen tegel of bent u op zoek naar een vrolijk patroon dat uw keuken een uniek karakter geeft? Om u te helpen bij het opdoen van inspiratie hebben we per keukenstijl een mooi voorbeeld voor u uitgezocht.

De nieuwe collectie is uit..

... En dat betekent: nieuwe, stijlvolle en luxueuze keukens in de Mandemakers collectie! De keukens hebben stuk voor stuk een moderne basis, maar zijn elk voorzien van andere kleuren, materialen en apparatuur. Dit maakt de nieuwe collectie zeer gevarieerd. Lees snel verder en ontdek wat de nieuwe keukens te bieden hebben!

Strak en ruimtelijk

Bent u op zoek naar een strakke, ruimtelijke en tijdloze keuken? Dan biedt een witte keuken volop mogelijkheden. De lichte kleur bevordert namelijk het ruimtelijke effect in uw keuken en is te combineren met allerlei materialen. U kunt de keuken vervolgens zo strak maken als u zelf wilt. Zo wordt de Mandemakers Argeus door een strak lijnenspel dat wordt bevorderd door de deels greeploze kasten. Geeft u liever een wat speelser effect aan uw keuken? Kijk dan eens naar de Mandemakers Novas de gevarieerde plaatsing van de grepen het strakke uiterlijk van de keuken subtiel doorbreekt.

Modern en sfeervol

De Mandemakers keukens Bresle en Cipresso zijn het bewijs dat moderne keukens ook sfeervol kunnen zijn. Bij de Mandemakers Bresle staan warme grijstinten centraal. In combinatie met de houten kastenwand zorgt dit voor een sfeervol geheel. Daarnaast zorgt deze kastenwand voor extra opbergruimte. Ook de Mandemakers Cipresso heeft een gemoedelijke uitstraling. Dit komt door de landelijke aspecten zoals de keukengrepen, fronten en het speelse patroon op de muur.

Ware blikvangers

Industriële keukens zijn erg gewild vandaag de dag. Natuurlijke kleuren, ruwe materialen: het komt allemaal terug in de Mandemakers <link keukencollectie mandemakers-collectie-ortona>Ortona. De combinatie van de grijze fronten en het donkere werkblad zijn geheel volgens de nieuwste trends en bezorgen de keuken een industrieel karakter. Ook een keuken die zich kenmerkt door eenvoud en minimalisme kan direct in het oog springen. Neem een voorbeeld aan de Mandemakers <link keukencollectie mandemakers-collectie-donec-462-f>Donec. De combinatie van matte en hoogglans fronten geeft deze strakke keuken een unieke look.

Nog veel meer mogelijkheden

U ziet, onze nieuwe collectie bestaat uit zeer uiteenlopende keukens. Maar er is meer: u hebt namelijk de mogelijkheid om te mixen en matchen. Zit uw ideale keuken er tussen, maar wilt u deze bijvoorbeeld van een ander werkblad voorzien of had u een andere keukenopstelling in gedachte? Dit is geen probleem. Het werkblad, de keukenapparatuur en de opstelling zijn allemaal nader te bepalen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe keuken naar wens is.

Breng een bezoek aan onze winkel

Wilt u meer weten over de nieuwe Mandemakers collectie of wilt u de keukens met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in één van onze winkels waar onze adviseurs uw vragen graag beantwoorden.

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.