Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

Ontdek de nieuwste innovaties van AEG

Perfectie in vorm én functie

Geplaatst op: 21 januari 2016

Kokend water uit de kraan, slim bakken en braden of knapperig brood in een handomdraai; de nieuwe innovaties van AEG maken van koken een koud kunstje.

Toen professor P. Behrens in 1907 in dienst kwam bij <link keukencollectie keukenapparatuur aeg>AEG, legde hij de basis voor de even eenvoudige als krachtige ontwerpfilosofie die het merk zo groot maakt: art in technology. En ook met haar nieuwste innovaties, streeft AEG naar perfectie in vorm én functie. Als grootste AEG dealer van Nederland, stellen we ze graag aan u voor.

Stoomcursus
De multifunctionele Pro combi plus stoomoven bakt, stoomt of bakt én stoomt voor de beste smaak, textuur en kleur. U kunt de oven gebruiken voor het braden van vlees en stomen van groenten, maar ook voor het bakken van brood, cakes of taarten; stoom helpt het deeg beter rijzen en zorgt ervoor dat de binnenkant zacht blijft, terwijl hetelucht zorgt voor de juiste kleur en een knapperig korstje. Met AEG hoeft u geen chef meer te zijn om de lekkerste gerechten op tafel te toveren; u voegt gewoon wat stoom toe.

3, 2, 1…
Thee zetten, tomaten ontvellen of een ei koken zonder te wachten tot het water kookt; de kokend water kraan is één van de meest functionele keukengadgets anno nu. Met de nieuwe 3-in-1 ProSource keukenkraan van AEG tapt u direct koud, warm of kokend water. De boiler is voorzien van een titanium binnenkant voor een perfecte smaak en de draaiknoppen zijn geïsoleerd en daarmee veilig en kindvriendelijk. De ProSource is er in chromen of RVS uitvoering, in een rond of recht model en met een 4 of 8 liter boiler. Voor ieder een kraan, kortom.

Zwart op wit
Wit is nog steeds één van de meest populaire keukenkleuren. AEG voegt daar met de nieuwe, hoogglans zwarte apparaten van ProBlack een krachtige blikvanger aan toe. De ProBlack lijn combineert zwart glas met zwarte handgrepen en het assortiment bestaat uit een combi-stoomoven, een multi-heteluchtoven met magnetronfunctie, een koffieapparaat en een warmhoudlade. Wilt u het plaatje compleet maken, combineer een ProBlack oven dan bijvoorbeeld met een Pure Black inductiekookplaat en een zwarte design afzuigkap!

Beter bakken en braden
AEG was de eerste die 25 jaar geleden de inductiekookplaat introduceerde en weet de technologie daarmee als geen ander te benutten. Dat doet het merk ook met de nieuwe Gourmet Collection, waarvan elke pan is ontworpen voor een specifiek gerecht of bereidingswijze. Zo is er o.a. een kookpot met pastavergiet voor de perfecte pasta, een conische sauspan voor het dichtschroeien van kleine porties vlees, een puntzeef voor gladde sauzen en een pannenset met antiaanbaklaag voor het dagelijkse bakken en braden op inductie. Smakelijk!