Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Miele

Vier redenen om te kiezen voor Miele

We vatten ze kort voor u samen

Geplaatst op: 2 februari 2016

In 2013 werd Miele verkozen tot het beste productmerk aller tijden. Voor ons zijn er vier redenen om te kiezen voor Miele. We vatten ze kort voor u samen.

Met als motto ‘Immer besser’ is <link keukencollectie keukenapparatuur miele>Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van inbouwapparatuur. Al meer dan honderd jaar staat het merk garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur. Bij Mandemakers adviseren we Miele graag aan onze klanten. Waarom?

 1. Kwaliteit
  Miele is al meer dan 115 jaar een betrouwbare naam in de keuken en dat is niet voor niets; het merk laat niets aan het toeval over en onderwerpt haar apparaten steekproefsgewijs aan een duurproef. Pas als deze is doorstaan, krijgen ze het Miele predicaat. In veel landen is Miele het populairste merk van de branche en in 2013 werd Miele verkozen tot beste productmerk aller tijden.

 1. Mogelijkheden & slimmigheden
  In de keuken komen steeds meer gemakkelijke en automatische apparaten en programma´s beschikbaar, die koken nog gemakkelijker voor u maken. Miele loopt op dat gebied voor de troepen uit. Zo combineert de Miele inbouwstoomoven met magnetron de voordelen van de stoomoven met die van de magnetron en heeft het merk een afzuigkap die automatisch reageert op de instellingen van de kookplaat.

 1. Designs & kleuren
  Alle Miele apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd en eenvoudig in gebruik. Miele heeft inbouwapparaten met veel verschillende designlijnen en kleuren, die passen bij de meest uiteenlopende interieurstijlen. Zo is er de designlijn PureLine, waarbij de nadruk ligt op eenvoud met apparaten van massief glas in kleuren als havannabruin, briljantwit of roestvrij staal.

 1. De Miele beleving
  Wilt u de producten van Miele eens in het echt proberen? In het Miele Experience Center aan de A2 bij Vianen draait alles om beleving. Op ruim 3.000 vierkante meter worden alle productmogelijkheden daar op een bijzondere manier gepresenteerd. In het Miele Culinary Institute kunt u onder leiding van professionele koks bovendien deelnemen aan inspirerende kookworkshops. Heeft u plannen voor een nieuwe keuken of bent u op zoek naar nieuwe apparatuur? Dan kunnen wij u het Miele Experience Center van harte aanbevelen.

Meer weten over Miele? Wij vertellen u op onze apparaten-collectiepagina graag meer over alle <link keukencollectie keukenapparatuur miele>Miele apparaten.