Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Puklavec & Friends

Puklavec x Mandemakers

Geplaatst op: 11 juli 2023

De wijnliefhebbers van deze wereld zijn altijd op zoek naar nieuwe en verrassende wijnhuizen. Puklavec & Friends is een naam die de moeite waard is om te onthouden. Bij dit huis gaat de geschiedenis terug tot de late 18e eeuw, waardoor het een sterke reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit en innovatie.

Hoe passie en kwaliteit samensmelten

De wortels van Puklavec & Friends liggen in de wijnregio van Jeruzalem Ormož, gelegen in  het noordoosten van Slovenië. Met een lange traditie in de wijnbouw heeft het wijnhuis zich generaties lang kunnen perfectioneren in het produceren van wijnen. De ervaring en kennis die van vader op zoon is doorgegeven, zijn essentiële elementen geworden van de bedrijfsfilosofie van Puklavec & Friends. Iets wat goed overeenkomt met de kernwaarden van Mandemakers Keukens.

De naam Puklavec & Friends is niet zomaar gekozen. Het vertegenwoordigt de nauwe vriendschap en samenwerking tussen wijnmakers, wijnliefhebbers en de gemeenschap. Het wijnhuis is trots op het creëren van een gemeenschap van wijnliefhebbers die samen genieten van de beste wijnen.

Indrukwekkend assortiment

Het wijnhuis biedt een indrukwekkend assortiment wijnen, met een breed scala aan druivensoorten en stijlen. Of je nu een liefhebber bent van verfrissende witte wijnen, elegante rode wijnen of sprankelende mousserende wijnen, er is voor elk wat wils. Precies de reden waarom we graag deze wijnen aanbieden bij onze zomeractie  Zo is de wijnklimaatkast die u cadeau krijgt bij aankoop van een keuken ook direct goed gevuld!  Dus nodig wat vrienden uit, open een fles en geniet van de smaken die ze te bieden hebben. Meet weten over deze actie? 

  • Bekijk de actie

Bekijk onze wijnklimaatkasten met eigen ogen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een wijnklimaatkast? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Onze deskundige adviseurs staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tevens vertellen zij u graag meer over het uiteenlopende aanbod wijnklimaatkasten en de mogelijkheden van deze luxe apparaten. Nog tot en met 10 september ontvangt u een goed gevulde wijnklimaatkast cadeau* (t.w.v. €1.794)

Kosteloos
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.