Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Stalen regalen

Stalen regalen: geef uw keuken iets stoers en opvallends

Geplaatst op: 14 juni 2017

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun keuken van stalen regalen te voorzien. Staal voegt iets stoers en opvallends toe in uw keuken. Bovendien komt staal in verschillende keukenstijlen goed tot zijn recht. Zo combineert het materiaal prachtig met het stoere en eigentijdse karakter van een industriële keuken, maar kan het ook een subtiel, speels effect geven aan een strakke keuken. Benieuwd hoe u stalen regalen in uw keuken kunt toepassen? We hebben een aantal mooie voorbeelden voor u op een rijtje gezet:

Stalen regalen

  • Stalen handgrepen
    Wanneer u voor stalen handgrepen kiest, krijgt uw gehele keuken direct een stoere uitstraling. Zeker wanneer u de handgrepen combineert met een betonnen werkblad. Bovendien is het voordeel van stalen handgrepen dat deze met vrijwel alle materiaalsoorten goed te combineren zijn. Zo worden stalen handgrepen in de <link keukencollectie vtwonen-oak>vtwonen Oak gecombineerd met houten fronten, terwijl de handgrepen ook prachtig staan bij de witte fronten in de <link keukencollectie mandemakers-collectie-sisal>vtwonen White.

  • Stalen regalen als nis
    Stalen regalen worden ook vaak toegepast als nis in de keuken, zoals in <link keukencollectie mandemakers-collectie-keuken-2017>dé Mandemakers keuken van 2017 is gedaan. Zo'n nis leent zich uitstekend om leuke accessoires in te zetten. In een strakke moderne keuken zorgt dit daarnaast voor een subtiel contrast en bevordert het de warme uitstraling van uw keuken.

  • Stalen kap boven het fornuis
    Wilt u eens wat anders dan een standaard afzuigkap? Kies dan voor een stalen kap boven het fornuis, zoals bij de <link keukencollectie mandemakers-individual-veccia>Mandemakers Individual Veccia. De stalen kap zorgt niet alleen voor een stoere eyecatcher, maar stimuleert ook het ruimtelijke aspect in uw keuken.

Vraag ons inspiratie magazine aan

Wilt u inspiratie opdoen op het gebied van stalen regalen in de keuken? Bestel dan nu ons magazine dat boordevol staat met de nieuwste trends, voorbeeldkeukens en een heleboel informatie!

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.