Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Beurs

Dé (keuken)highlights van de VT Wonen&Design Beurs

Geplaatst op: 5 oktober 2016

Afgelopen weekend heeft Mandemakers Keukens op de VT Wonen&Design Beurs in Amsterdam gestaan: een inspirerende beurs over allerlei trends, nieuwe merken en verrassende ontwerpen op het gebied van wonen. Uiteraard hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om hier op zoek te gaan naar mooie, slimme, leuke apparaten en accessoires voor in de keuken. En ja hoor, we hebben gezocht en gevonden. In deze blog hebben we de, naar onze mening, meest inspirerende ideeën en producten op een rijtje gezet.

Quooker Flex

In tegenstelling tot de traditionele Quooker is de Quooker Flex een keukenkraan die niet alleen kokend water geeft, maar ook de mogelijkheid biedt om koud en warm water te tappen. Zo profiteert u van één kraan met drie verschillende functies.

 

Bloomon

Een mooie bos bloemen is een ware toevoeging aan ieder huis. Denk maar eens aan een bloemetje op uw keukentafel of kookeiland: dit geeft direct een gezellige sfeer. Dankzij Bloomon hoeft u hiervoor niet meer naar de winkel: u kiest zelf welke bloemen u wilt en wanneer u deze laat thuisbezorgen. Ideaal toch?

Draadzaken

We zien het steeds meer: strakke geometrische vormen als accessoires in ons huis. Draadzaken kent een ruim assortiment aan dit soort spullen. Leuk om bijvoorbeeld aan uw keukenmuur te hangen.

 

Marmoleum vloer

Marmoleum vloeren worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Marmoleum vloeren zijn zeer gemakkelijk te onderhouden, niet gevoelig voor krassen en daarnaast in vele effen kleuren verkrijgbaar. Deze eigenschappen maakt dat marmoleum uiterst geschikt is als keukenvloer.

 

1000 Graden tegels

Wilt u uw keuken een unieke uitstraling geven? Kijk dan eens naar het ruime assortiment tegeltableaus van Atelier 1000 Graden. Deze prachtige tegels kenmerken zich door de tot in de puntjes afgewerkte handgemaakte beschilderingen die voorzien zijn van diepte.

Blond Amsterdam

Blond heeft een nieuwe collectie gelanceerd: Blond Romance. Dit sierlijke en unieke serviesgoed is een echte aanrader wanneer u een lunch of diner organiseert of wanneer u zelf toe bent aan nieuw servies.