Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Keukenapparatuur

Zwarte keukenapparatuur

Geplaatst op: 10 december 2018

Een zwarte keuken is een van de grootste trends van dit moment op het gebied van keukens. De zwarte keuken is stijlvol, stoer en strak. Daarnaast maakt de zwarte kleur de keuken tot een unieke blikvanger in uw interieur. Voor een compleet zwarte keuken heeft u ook zwarte keukenapparatuur nodig. Bent u benieuwd naar de verschillende zwarte keukenapparatuur die uw donkere keuken complementeren? Lees dan snel verder.

Onderscheid in zwarte keukenapparatuur

Wanneer u op zoek bent naar zwarte keukenapparatuur, lijkt de zoektocht redelijk eenvoudig. Toch heeft u nog steeds een ruime keuze aan verschillende soorten zwarte keukenapparaten, die goed tot hun recht komen bij verschillende keukenstijlen. Glanzend zwarte apparatuur past bijvoorbeeld erg goed bij een moderne of industriële keukenstijl, terwijl matzwarte apparaten een erg goede toevoeging zijn aan een landelijk of minimalistisch keukeninterieur.

Diverse merken

Er zijn verschillende merken die prachtige en uiteenlopende zwarte keukenapparatuur aanbieden. Zo heeft SMEG bijvoorbeeld een ruime, Amerikaanse koelkast die voorzien is van matzwarte verf waar met krijt op geschreven kan worden. Siemens heeft eveneens bijzondere, zwarte koelkasten in haar assortiment. Ook Quooker heeft diverse keukenapparatuur in een prachtige matzwarte kleur, zoals bijvoorbeeld hun inventieve Quooker kraan. AEG heeft de black line, die bestaat uit keukenapparatuur in een mooie, zwarte kleur. Zo biedt het merk onder andere een ultramoderne inbouwkookplaat aan in glanzend zwart en een compleet zwarte comfortlift vaatwasser. Ook BORA biedt bijzondere zwarte apparaten aan, zoals de unieke downdraft werkbladafzuiging. Daarnaast heeft Miele geheel zwarte ovens die een zwarte keuken compleet maken. Het assortiment van Kitchenaid beschikt over unieke en kwalitatief hoge zwarte keukenapparatuur, zoals keukenmachines en blenders. Er zijn dus genoeg merken, stijlen en apparaten om uit te kiezen voor uw zwarte keukeninterieur. Neem een kijkje op onze pagina met keukenapparatuur om het uitgebreide assortiment zwarte keukenapparatuur te bewonderen.

Zwarte keukenapparatuur bekijken?

Bent u benieuwd naar compleet zwarte keukens en keukenapparatuur? Breng dan een bezoekje aan een van onze winkels, waar onze keukenadviseurs u graag alle mogelijkheden laten zien.

Ontwerp zelf uw eigen 3D keuken!

3D keuken ontwerpen

Kies uw eigen stijl, opstelling en indeling. Eenvoudig kostenloos en snel met onze 3D tool.