Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Maak een afspraak bij u in de buurt

Heeft u interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Mandemakers Keuken te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het u uitkomt.

  • Afspraak buiten openingstijden? Dat is uiteraard mogelijk.
  • Ontdek alle mogelijkheden van uw nieuwe keuken
  • Deskundig advies van onze keukenadviseurs. Bekijk samen alle mogelijkheden

 

Binnen 24 uur een afspraak maken?

Bel naar een showroom

Telefonisch bereikbaar:

Ma t/m vr: 09:30u tot 18:00u
Zaterdag: 09:00u tot 17:00u
Koopzondag: 10:00-17:00u

Wat houdt een afspraak precies in?

Een keuken kopen is keuzes maken. De ene na de andere en van groot (welke stijl?) tot klein (knoppen of grepen)? Bij Mandemakers wijzen we u met goed advies en een optimale service graag de weg naar de juiste keuken.

Tijdens een afspraak bij Mandemakers Keukens reserveren we een keukenadviseur voor u en gezamenlijk gaat u in onze showroom kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn voor een nieuwe keuken. Het helpt hier altijd in als u foto's meeneemt van uw huidige keuken en interieur, naast natuurlijk de afmetingen van uw huidige keuken. We houden tijdens een afspraak in de showroom uiteraard gepaste afstand en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM.


Liever een afspraak bij u thuis of online? Dat kan!

We snappen het als u op dit moment uw bezoek aan de showroom liever eventjes uitstelt. Om die reden bieden we nu ook een online afspraak aan, waarbij u het gemak van onze showroom nu ook thuis kunt ervaren. Inspiratie & advies, veilig, eenvoudig én comfortabel via een online of telefonische afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zo hoeft u de deur niet uit, en geven we samen uw nieuwe keuken vorm.

Ook is er de mogelijkheid voor een afspraak bij u thuis. Ook hier houden we uiteraard gepaste afstand en volgen we de richtlijnen vanuit het RIVM.

  • Vul het formulier in We behandelen uw gegevens met zorg
  • U ontvangt een bevestiging De afspraak wordt telefonisch en per brief bevestigd
  • Keukenadvies op maat Inclusief een 3D ontwerp van uw nieuwe keuken