Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

De innovatieve Quooker Flex

De Quooker Flex is, zoals de naam al doet vermoeden, een uitvoering van de Quooker kraan met extra flexibiliteit. Naast de mogelijkheid om direct kokend heet water te tappen, beschikt de kraan ook over een flexibele slang in de uitloop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Quooker Flex? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van deze uitvoering bij Mandemakers Keukens. 

De voordelen van Quooker Flex

De Quooker Flex heeft vele voordelen. Met natuurlijk als grootste voordeel het direct toegang hebben tot kokend heet water. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook energie. Doordat u altijd de precieze hoeveelheid water tapt, hoeft u niet langer onnodig veel water in de waterkoker te koken. Kiest u voor de Quooker Combi Flex, dan heeft u constant zeven liter kokend water tot uw beschikking. Deze hoeveelheid water wordt op een constante temperatuur van 110 graden Celsius bewaard in het reservoir. Net als de klassieke Quooker heeft dit model een veiligheidslampje, staat de kraan vast op het aanrecht en is deze 270º draaibaar. Het grote voordeel van de Quooker Flex ten opzichte van de klassieke Quooker is de soepele uittrekslang met warm en koud water. Dankzij de uittrekslang zijn handelingen als een vaas vullen, sla wassen of een grote snijplank afspoelen een fluitje van een cent. Tot slot is de Quooker Flex ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u kiest voor een model dat past bij uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan een uitvoering een zwart, chroom of rvs.

Veiligheid voorop

Net als de klassieke Quooker kokendwaterkaan is ook de Quooker Flex zeer veilig. Op de kraan zit een kokendwaterstop, waardoor de kraan geen kokend water kan geven wanneer de flexibele slang uitgetrokken is. Dankzij de dubbele wand in de uitloop wordt de kraan aan de buitenkant niet heet. Hierdoor kunt u zich niet verbranden aan de kraan zelf.

Bovendien zit ook op dit model de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop, die u moet gebruiken wanneer u kokend water wilt tappen. Zo is de kokendwaterfunctie buiten bereik voor kinderen en is de kans op verbranding minimaal.

Nieuw: de Quooker Flex Black

De Quooker Flex Black is de nieuwe kraan van de serie Quooker Flex. Naast de vele mogelijkheden beschikt deze kraan over een stijlvol design. Dankzij de prachtige zwarte kleur heeft de kraan een chique uitstraling. De zwarte kleur is een echte trend in de keuken, en dat is niet zomaar. Deze kraan in het zwart is een prachtige toevoeging voor elk interieur. U creëert hiermee iedere gewenste stijl, van modern tot industrieel. Laat de Quooker Flex Black kraan opvallen in een lichtgekleurde keuken, hiermee ontstaat er een unieke blikvanger. Heeft u een donkere of zwarte keuken? Creëer dan een mooi geheel met de Quooker Flex Black. Kortom, met de Quooker Flex Black kunt u alle kanten op.

Welke Quooker past bij u?

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan…

Lees verder

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Kom langs en ontdek Quooker Flex bij Mandemakers Keukens

Is de Quooker Flex keukenkraan iets voor u, maar wilt u deze eerst in het echt zien? Of heeft u nog meer vragen over de werking van de Quooker Flex? Kom dan langs in een van onze keukenwinkels. Hier bekijkt u de Quooker Flex en kunt u deze met de andere Quooker kokendwaterkranen vergelijken. Bovendien kunt u voor vragen en advies terecht bij een van onze professionele keukenexperts. Zij kunnen u meer vertellen over de prijs, specificaties en de verschillen tussen de Quooker kranen.