Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Quooker Fusion

De Quooker Fusion is een veelzijdige kraan, die de gemakken van een kokendwaterkraan en een mengkraan in één biedt. Zo geniet u altijd direct van kokend, warm en koud water. Wanneer u hem combineert met de Quooker CUBE heeft u zelfs koel gefilterd en bruisend water tot uw beschikking. Deze bijzondere kraan is niet alleen op en top functioneel, maar is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende, unieke designs. U leest er alles over op deze pagina. 

Quooker Fusion Round óf Square

De Quooker Fusion is beschikbaar in twee verschillende, unieke designs: de Quooker Fusion Round en de Quooker Fusion Square. Zoals de naam al laat doorschemeren, heeft de Quooker Fusion Round een elegante, ronde uitloop. De Quooker Fusion Square heeft een wat strakker uiterlijk dankzij het hoekige, moderne design. Beide kranen passen goed in nagenoeg elke keukenstijl. De ronde uitloop ziet er een tikkeltje klassieker uit en de vierkante uitloop oogt wat strakker en moderner. Beide kranen zijn ontzettend intuïtief te hanteren en daarom een waardevolle toevoeging aan uw keuken.

NIEUW: Quooker Fusion messing platina

Onlangs is er een nieuwe afwerking aan het palet Quooker Fusion kranen toegevoegd: de Quooker Fusion messing platina. Deze afwerking heeft een unieke uitstraling, mede omdat deze naarmate de tijd verstrijkt verandert. De platina laag verandert langzaam van kleur en wordt plaatselijk lichter of juist donkerder bruin. Door deze verkleuring, mede afhankelijk van jouw aanraking, wordt de kraan een heus persoonlijk sieraad op jouw aanrecht. De Quooker Fusion messing platina zorgt dan ook voor veel sfeer in jouw keuken.
 

Quooker Fusion in alle kleuren

De Quooker Fusion is naast het messing platina nog verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen: chroom, roestvrijstaal, zwart en goud. Erg uiteenlopende afwerkingen, waarmee de kraan ofwel een subtiele toevoeging aan de keuken is of een echte eyecatcher. Chroom en roestvrijstaal is vrij gangbaar in de keuken. Ondanks de subtiele kleur schittert deze kraan nog steeds dankzij de bijzondere vorm van de Quooker Fusion. Bent u op zoek naar wat opvallenders? Dan zijn goud en zwart ideaal. De zwarte kraan heeft een stoere en stijlvolle uitstraling, waar het gouden exemplaar luxe en elegantie uitstraalt. Bent u benieuwd naar wat de kleur voor uw keuken doet? Lees daar meer over in deze blog

Veiligheid voorop

Het is ontzettend fijn om direct kokend water tot uw beschikking te hebben, maar kokend water kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Zeker als er kinderen in de buurt zijn. Gelukkig heeft Quooker hier ook aan gedacht en is de Quooker Fusion voorzien van slimme technologieën die deze gevaren voorkomen. Zo zorgt het dubbele druk-en-draaisysteem ervoor dat kinderen geen toegang hebben tot het kokende water. Daarnaast is de Quooker Fusion kraan voorzien van een dubbele wand in de uitloop. Dit zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt en deze dus ten alle tijden kan worden aangeraakt.

Bekijk de Quooker Fusion bij Mandemakers Keukens

Is de Quooker Fusion 3-in-1 keukenkraan iets voor u? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels en bekijk deze innovatieve kraan met eigen ogen. Hier kunt u de verschillende Quooker kranen nog eens met elkaar vergelijken, zodat u zeker bent van uw keuze. Voor vragen en advies kunt u terecht bij een van onze professionele keukenexperts. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.