Quooker Fusion: alle gemakken in één - Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Quooker Fusion

De Quooker Fusion biedt u alle gemakken van een kokendwater- en mengkraan in één. Zo heeft u altijd kokend, warm en koud water bij de hand uit dezelfde innovatieve keukenkraan. Meer over het gemak en de voordelen van de Quooker Fusion leest u hier.

Quooker Mandemakers Keukens

De voordelen van Quooker Fusion

De handige Quooker Fusion biedt u een 3-in-1 keukenkraan, met direct toegang tot kokend, warm en koud water. Naast dit innovatieve ontwerp biedt de Quooker Fusion nog enkele andere voordelen, die wij hier voor u op een rijtje zetten.

1. Ruimtebesparend

Doordat de Quooker Fusion beschikt over drie functies in één heeft u geen losse kokendwaterkraan en mengkraan nodig. Dit zorgt voor ruimtebesparing in de keuken, wat vooral erg handig als uw keuken wat kleiner is. 

2. Bepaal uw stijl

Kies voor de Quooker Fusion die bij u past. U heeft de keuze uit de Quooker Fusion Round en de Quooker Fusion Square. De namen van deze uitvoeringen beschrijven het design, de Round uitvoering heeft een ronde uitloop, terwijl de Square een hoekig, modern design heeft. Naast de vorm van de keukenkraan kunt u ook kiezen voor een kleur die bij u past. Chroom, roestvrij staal, (mat)zwart en goud behoren tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een Quooker kokendwaterkraan voor uw klassieke kraan? Dan is de Quooker Fusion Classic wellicht de kraan voor u.

3. Combineer met Quooker CUBE

Breid uw Quooker Fusion uit door deze te combineren met Quooker CUBE. Met deze toevoeging tapt u ook eenvoudig bruisend of gefilterd water uit uw Quooker Fusion, waardoor de kraan van 3-in-1 naar een 5-in-1 keukenkraan wordt omgetoverd. 

Veiligheid voorop

Kokend water kan voor gevaarlijke situaties zorgen, zeker als er kinderen in de buurt zijn. Gelukkig heeft Quooker hier ook aan gedacht en is de kokendwaterkraan voorzien van slimmigheden die deze gevaren voorkomt. Zo zorgt het dubbele druk-en-draaisysteem ervoor dat kinderen geen toegang hebben tot het kokende water. Daarnaast is de Quooker Fusion kraan voorzien van een dubbele wand in de uitloop. Dit zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt en deze dus ten alle tijden kan worden aangeraakt.

Quooker Mandemakers Keukens

Welke Quooker past bij u?

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan...

Lees verder

Bent u overtuigd door de voordelen van Quooker? Dan is het tijd om te gaan kijken welke heetwaterkraan van Quooker het beste bij u en uw keuken past. Quooker heeft verschillende modellen in het assortiment, waardoor er aan diverse behoeften kan worden voldaan.

 

Bekijk de Quooker Fusion bij Mandemakers Keukens

Is de Quooker Fusion 3-in-1 keukenkraan iets voor u? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels en bekijk deze innovatieve kraan met eigen ogen. Hier kunt u de verschillende Quooker kranen nog eens met elkaar vergelijken, zodat u zeker bent van uw keuze. Voor vragen en advies kunt u terecht bij een van onze professionele keukenexperts. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?