SMEG fornuizen – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

SMEG fornuizen

De fornuizen van SMEG vormen een ware blikvanger in iedere keuken. Dit komt niet alleen door de elegante designs, maar ook door de verschillende kleuren waarin de SMEG fornuizen verkrijgbaar zijn. Daarnaast bieden de SMEG fornuizen hoge kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. U hebt de keuze uit verschillende modellen, afmetingen en type kookplaten, zoals gas, inductie en keramisch. Bovendien kunt u ervoor kiezen om het fornuis in te bouwen of vrijstaand te plaatsen.

"SMEG fornuizen vormen een ware blikvanger in iedere keuken"

Fornuis SMEG
SMEG fornuis Mandemakers
SMEG vrijstaand fornuis
Gratis
Mandemakers keukenboek
Keukenboek

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar het assortiment fornuizen van SMEG? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over het ruime aanbod. Bovendien kunt u de apparaten ook met eigen ogen bewonderen, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Koken op gas

Koken op gas is en blijft zeer populair. Het schoonmaken van een gaskookplaat is echter voor velen een nadeel, omdat etensresten vaak lastig te verwijderen zijn. Bij de gaskookplaten van SMEG hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Deze fornuizen zijn namelijk voorzien van een vangschaal waardoor de kookplaat eenvoudig kan worden schoongemaakt. Daarnaast beschikken alle fornuizen met gaskookplaat over gietijzeren pannendragers, een wokbrander en een mantelkoeling. Door het ruime aanbod hebt u bovendien de keuze uit breedtematen van 60 tot wel 150 cm.

Koken op inductie

Wanneer u op zoek bent naar een inductiefornuis kunt u bij SMEG kiezen uit designs uitgevoerd in zowel zwart als RVS en breedtematen van 60 tot 90 cm. Dankzij de magnetische velden in de inductiekookplaten wekken deze pas warmte op zodra de inductiezone in contact komt met een pan. Hierdoor gaat er minder warmte verloren en bespaart u energie. Bovendien reageren de kookplaten direct op temperatuurveranderingen en zijn ze eenvoudig schoon te maken.

Keramisch koken

Beschikt uw keuken niet over een gasaansluiting en vindt u inductie te prijzig? Dan biedt een keramische kookplaat de oplossing. Het assortiment fornuizen van SMEG beschikt over één keramische kookplaat met een breedte van 60 cm en uitgevoerd in RVS. Met behulp van een verwarmingselement wordt de kookplaat verwarmd. Let erop dat een keramische kookplaat minder snel reageert op veranderingen in temperatuur en hierdoor ook meer tijd nodig heeft om op te warmen en af te koelen.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?