Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Betoverd door Barletti

Een droomhuis verdient niets minder dan een droomkeuken. Op basis van een commercial die ze op tv zagen, gingen Lisa en Ronald naar de showroom in Barendrecht. Ze wisten precies wat ze wilden. Het liep echter anders. Eenmaal in de showroom raakten ze op slag betoverd door een Barletti keuken. Daar hebben ze dan ook voor gekozen. In eerste instantie puur op basis van ontwerp en materiaal gebruik. Maar het spreekt voor zich dat kwaliteit ook een belangrijke rol speelt. Hun keuken wordt intensief gebruikt, dus kwaliteit is onontbeerlijk.

"We werden halsoverkop verliefd op onze Barletti"

De kracht van de adviseur

Ronald en Lisa waren lang geleden in contact gekomen met Ben Mandemakers. In de showroom in Barendrecht zijn ze geholpen door zijn zoon, Stefan Mandemakers. Een belangrijk advies van Stefan was om het granieten keukenblad niet in de bar te laten doorlopen, maar om te kiezen voor een houten bar. Hiermee krijgt de keuken veel meer warmte.

Trots

Toen de keuken eenmaal was gemonteerd, hebben ze op advies van Stefan Mandemakers een zwarte koof laten bouwen om de witte kastenwand heen. Dat maakt het helemaal af. Lisa is trots op de grote kastenwand die een groot deel van de Miele apparatuur herbergt. Maar daarnaast ook op de stoomoven, de Quooker kraan en de led-verlichte vaatwasmachine.

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!