Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Nieuw!

In de spotlight: dé keuken van 2017

Geplaatst op: 10 oktober 2016

Het is weer oktober en dat betekent dat de woonmaand van het jaar is aangebroken. In deze maand presenteert Mandemakers Keukens jaarlijks dé keuken van het nieuwe jaar. De keuken van 2017 staat geheel in het teken van de nieuwste innovaties en trends. Ook al lijkt het jaar 2017 misschien nog ver weg, als u zich bedenkt dat de pepernoten alweer in de schappen liggen, weet u dat het einde van het jaar nadert. Reden genoeg om u alles te vertellen over dé keuken van 2017.

Tijdloos en toegankelijk

Dankzij de lichte en neutrale kleuren en het open karakter is de keuken van 2017 te omschrijven als tijdloos en toegankelijk. Er is bewust gekozen voor een rustige basis, ons dagelijks leven is immers al druk genoeg. Deze basis wordt gecombineerd met sfeervolle, hippe accessoires. Kijkt u maar eens naar de trendy barkrukken van HK Living en het zwart stalen dressoir onder het werkblad, naast de bar. Het twee centimeter dikke werkblad van composiet is uitgevoerd in de kleur Molino Grey Leather en zorgt samen met de hoogglans witte fronten voor een neutrale, maar toch stijlvolle uitstraling die u niet snel zal vervelen.

Een multifunctioneel spoeleiland

De keuken van 2017 is voorzien van een spoeleiland. Dit heeft als voordeel dat u beschikt over een apart kook- en spoelgedeelte: ideaal als u met meerdere personen tegelijkertijd bezig bent in de keuken. Daarnaast zorgt het spoeleiland voor extra opbergruimte. Het spoeleiland is echter niet alleen praktisch, het bevordert ook de gezellige sfeer in de keuken doordat het spoeleiland tegelijkertijd als bar dient. Gasten of familieleden kunnen hieraan plaatsnemen, gesprekken hoeven niet te worden onderbroken en u kunt zich om het eten blijven bekommeren.

Gebruiksvriendelijke apparatuur

Ook aan de apparatuur is uiteraard gedacht. De keuken van 2017 beschikt over een inbouw koelkast, oven met magnetronfunctie, wandschouw, gaskookplaat en vaatwasser. Er is bewust voor één merk gekozen, namelijk Bauknecht, zodat de keuken eenheid uitstraalt. Bovendien bent u met Bauknecht verzekerd van hoge kwaliteit en daardoor een hoog comfort.

Kom langs in de winkel

Meer weten over dé keuken van 2017? Kom dan nu langs in één van onze vestigingen. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de trends van het nieuwe jaar.