Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Monochrome keuken

Keukentrend 2020: de monochrome keuken

Geplaatst op: 21 augustus 2020

Wanneer u een nieuwe keuken kiest, wilt u natuurlijk dat hij bij de rest van uw inrichting past, maar óók een blikvanger is. De keuken is immers voor veel gezinnen het centrale middelpunt. Een van dé keukentrends van dit moment is de monochrome keuken. Een keuken in één kleur of kleurtint die zorgt voor een stijlvolle en rustige uitstraling.

De monochrome keuken: één kleur

Een monochrome keuken is een keuken die bestaat uit één kleur of in tinten van één kleur. Deze keuken wordt ook een ton sur ton keuken genoemd. Een van de voordelen is dat deze keuken de basis kan zijn voor verschillende interieurstijlen. Meer kleur toevoegen? Dit doet u in een handomdraai met accessoires of subtiele accenten in koper, goud of met RVS-elementen.

Stijlvol en modern

De monochrome keuken zien we in veel interieurs terug. De keuken in één kleur straalt rust en eenvoud uit en is daarbij ook nog eens erg stijlvol. Een monochrome keuken past in een strak en moderne inrichting, maar is aan te passen naar elke andere stijl. Door de eenvoud van het ontwerp is de keuken moeiteloos te stylen naar uw eigen smaak, waardoor uw keuken moeiteloos mee kan gaan in elke interieurverandering.

De mogelijkheden van Fenix

Voor een monochrome keuken is Fenix-materiaal uitermate geschikt. Het materiaal heeft een lage reflectie van licht, het voelt zacht aan en heeft een anti-vingerafdruk laag. Fenix biedt een uitgebreid palet aan kleurmogelijkheden voor uw keuken en is geschikt voor zowel de kasten als het werkblad. Een monochrome keuken biedt bovendien volop mogelijkheden om met andere materialen details en accenten toe te voegen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een ton sur ton keuken in uw woning? Kom gerust eens langs in een van onze showrooms zodat we u de mogelijkheden kunnen laten zien. Onze experts staan voor u klaar om samen met u uw droomkeuken realiteit te maken. Op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan eens bij onze blog over de nieuwste keukentrends of alle mogelijkheden voor een sfeervolle woonkeukens. 

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.