Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Inspiratie

Ontdek de nieuwe SieMatic-lijn: Urban

Gebaseerd op het stedelijk design

Geplaatst op: 2 februari 2016

Topmerk SieMatic blijft zich vernieuwen en presenteerde onlangs een nieuwe keukenlijn, gebaseerd op stedelijk design: Urban. We vertellen u er graag meer over.

<link keukencollectie siematic-keukens>SieMatic staat al bijna honderd jaar garant voor innovaties en design, maar ook voor openheid, ruimte en individualiteit in de keuken. Vorig jaar presenteerde het merk haar nieuwste designaanwinst en stijlgroep aan het grote publiek: SieMatic Urban. Als trotse dealer van SieMatic, stellen we ‘m graag aan u voor.

Stedelijk design

Met de nieuwe stijlgroep <link keukencollectie siematic-urban-se>Urban, richt SieMatic zich tot liefhebbers van het levendige en inspirerende leven van de stad. Of je nu in New York, Londen of Berlijn woont en in een rijtjeshuis, loft of appartement; het stadsleven is voortdurend on the move, is de gedachte achter de nieuwe keukenlijn. De stad zit bovendien vol contrasten en juist dát vinden jonge en jong gebleven mensen er vaak zo aantrekkelijk aan. De SieMatic Urban sluit naadloos aan op die visie, met een design dat zowel spannend als rustig is en even bescheiden als uitbundig. Het meest opvallende element van SieMatic Urban is een vrijstaande buffetkast met afgeronde zijpanelen: de SieMatic 29.

SieMatic 29

De traditionele buffetkast waarmee SieMatic in 1929 zijn eerste succes kende, heeft met de nieuwe SieMatic 29 een eigentijdse look gekregen. Los geplaatst geeft de unit uw keuken direct karakter, maar ook in combinatie met andere elementen vormt het een functionele en flexibele designaanvulling op uw keuken. De SieMatic 29 past dan ook perfect bij de creativiteit en de wensen van de bewoners van een dynamische stad, maar komt met zijn handige functionaliteiten ook in elke andere keuken stijlvol tot zijn recht.

Benieuwd geworden? Bekijk alle keukens in de Urban lijn hier op de website of kom naar de <link keukenwinkels>showroom.