Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
SieMatic

SieMatic MultiMatic kast – Mandemakers Keukens

SieMatic MultiMatic kast

Geplaatst op: 5 november 2015

Het SieMatic MultiMatic is een zeer flexibel interieursysteem voor in de keuken. Opbergruimte is een belangrijk onderdeel van de keuken, zodat u eenvoudig en handig al uw keukenspullen kwijt kunt. Met MultiMatic bent u verzekerd van een hoge, boven- of onderkast die u geheel naar eigen wens kunt indelen. Benieuwd naar de eigenschappen en voordelen van dit opbergsysteem? Lees dan snel verder.

Verschillende indelingen en elementen
Het bijzondere aan de MultiMatic keukenkasten is dat ze naar smaak en behoefte zijn in te delen zoals u wilt. Dankzij de verschillende elementen die u aan de kastruimte of -deur kunt toevoegen, deelt u uw opbergruimte efficiënt in en creëert u de kast die aan al uw wensen voldoet. Zo zorgt u er bijvoorbeeld met de SieMatic MultiMatic multifunctionele lijsten, die onderverdeeld zijn in een fijn raster van 16 millimeter, voor dat al uw keukenspullen op een logische en geordende plek staan. In uw kastruimte of aan uw kastdeur bevestigt u eenvoudig de SieMatic dragers voor bodems en uitrusting, zodat u een stabiele basis hebt voor uw keukenspullen en conserven.

Optimale benutting van de kastruimte
De SieMatic MultiMatic kasten kunnen over een open bodem beschikken, waardoor hoge voorwerpen zoals wijnflessen altijd in de kast geplaatst kunnen worden. Daardoor wordt de bergruimte optimaal benut. De inzetten en fixeerlijsten zijn in diverse breedtes en hoogtes verkrijgbaar waardoor spullen ook in de kastdeuren goed op hun plaats blijven staan. De keuken- en bestekladen voor in de MultiMatic kast zijn zwaar belastbaar, waardoor u nog meer kwijt kunt in uw hoge of onderkast. Daarnaast kan naar wens gevarieerd worden met diverse stijlvolle uitrustingselementen, zoals bijvoorbeeld een wijnfleshouder. Wat uw opbergwens ook is, met de SieMatic MultiMatic creëert u de kast en kastindeling van uw dromen.

Uniek en stijlvol design
De SieMatic MultiMatic kasten bestaan uit hoogwaardige materialen als aluminium, edele houtsoorten en porselein. Daarnaast zijn deze voorzien van unieke details, die er gecombineerd met de functionaliteit van deze kast voor hebben gezorgd dat SieMatic diverse designprijzen heeft gewonnen.

Vraag ons gratis keukenboek aan
Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden met en uitvoeringen van de SieMatic MultiMatic kasten? Bekijk hier de SieMatic collectie of laat u inspireren door ons magazine. Voor een uitgebreide blik op onze keukencollectie kijkt u hier.