Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Trends & Blog

Tips

WAT KOST UW IDEALE KEUKEN?

Bereken het met onze budgetplanner

Geplaatst op: 22 oktober 2015

De zoektocht naar een nieuwe keuken begint natuurlijk met oriënteren en inspiratie opdoen. Het uiteindelijke keuzeproces start vervolgens met één belangrijke vraag: welk budget heeft u te besteden?

Om niet voor verrassingen of teleurstellingen te komen staan, is het immers handig van tevoren te bepalen hoeveel geld u wilt of kunt uitgeven aan uw nieuwe keuken. Vervolgens kunt u met dat bedrag gericht op zoek. En daar helpen we u graag bij! Met de Budgetplanner van Mandemakers laat u zich eenvoudig voorrekenen wat uw ideale keuken gaat kosten.

Hoe werkt het?

De Budgetplanner start met het invoeren van enkele basisgegevens. Wat is uw beschikbare budget? Op welke termijn wilt u uw keuken realiseren en welke keukenstijl heeft uw voorkeur? Vervolgens voert het programma u in enkele minuten langs tal van andere vragen, om een zo goed mogelijk beeld te kunnen krijgen van uw wensen. Aan welke opstelling denkt u? Hoeveel kastjes en lades wilt u graag? En welk soort kastfronten? Heeft u liever een ingebouwde kookplaat of een compleet fornuis? Gaat u voor een composieten werkblad of voor graniet? En tot slot de montage; voert u die zelf uit?

Uw prijs

Wanneer u alle vragen heeft beantwoord, verschijnen al uw ingevoerde wensen overzichtelijk in beeld. De Budgetplanner geeft hierbij aan wat een dergelijke keuken zou kosten. Vaak blijkt u meer uit uw budget te kunnen halen dan u had verwacht! Heeft u na deze berekening nog vragen? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms!

Wilt u weten wat uw ideale keuken kost? Start de Budgetplanner!

De berekening van de Budgetplanner geeft slechts een inschatting van de werkelijke kosten. Voor een uitgebreide en persoonlijke offerte op maat, kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Terug
Sluiten