Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image
Tips

WAT KOST UW IDEALE KEUKEN?

Bereken het met onze budgetplanner

Geplaatst op: 22 oktober 2015

De zoektocht naar een nieuwe keuken begint natuurlijk met oriënteren en inspiratie opdoen. Het uiteindelijke keuzeproces start vervolgens met één belangrijke vraag: welk budget heeft u te besteden?

Om niet voor verrassingen of teleurstellingen te komen staan, is het immers handig van tevoren te bepalen hoeveel geld u wilt of kunt uitgeven aan uw nieuwe keuken. Vervolgens kunt u met dat bedrag gericht op zoek. En daar helpen we u graag bij! Met de Budgetplanner van Mandemakers laat u zich eenvoudig voorrekenen wat uw ideale keuken gaat kosten.

Hoe werkt het?

<link keukeninspiratie prijs-nieuwe-keuken>De Budgetplanner start met het invoeren van enkele basisgegevens. Wat is uw beschikbare budget? Op welke termijn wilt u uw keuken realiseren en welke keukenstijl heeft uw voorkeur? Vervolgens voert het programma u in enkele minuten langs tal van andere vragen, om een zo goed mogelijk beeld te kunnen krijgen van uw wensen. Aan welke opstelling denkt u? Hoeveel kastjes en lades wilt u graag? En welk soort kastfronten? Heeft u liever een ingebouwde kookplaat of een compleet fornuis? Gaat u voor een composieten werkblad of voor graniet? En tot slot de montage; voert u die zelf uit?

Uw prijs

Wanneer u alle vragen heeft beantwoord, verschijnen al uw ingevoerde wensen overzichtelijk in beeld. De Budgetplanner geeft hierbij aan wat een dergelijke keuken zou kosten. Vaak blijkt u meer uit uw budget te kunnen halen dan u had verwacht! Heeft u na deze berekening nog vragen? Kom dan gerust langs in één van onze <link keukenwinkels>showrooms!

Wilt u weten wat uw ideale keuken kost? Start de <link keukeninspiratie prijs-nieuwe-keuken>Budgetplanner!

De berekening van de Budgetplanner geeft slechts een inschatting van de werkelijke kosten. Voor een uitgebreide en persoonlijke offerte op maat, kunt u een <link over-mandemakers-keukens keukenafspraak>afspraak maken met een van onze adviseurs.