Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Bauknecht kookplaten

Bauknecht kookplaten zijn er in diverse soorten en met een verschillend aantal branders. Ze hebben een groot assortiment aan gas-, keramische en inductiekookplaten en daardoor kunt u altijd uw wensen vervullen met een Bauknecht kookplaat. Na het kiezen van de soort en het aantal branders heeft u ook nog keuze uit verschillende functionaliteiten en designs om de kookplaat goed aan te laten sluiten bij de stijl van uw keuken. Zo vindt u met het ruime assortiment kookplaten van Bauknecht er gegarandeerd één die aansluit bij uw wensen. 

Drie soorten Bauknecht kookplaten

Wanneer u kiest voor een kookplaat van Bauknecht, dan kiest u voor hoge kwaliteit. Dit merk levert kookplaten met diverse verwarmingssoorten: gas, inductie of keramisch. Ook is er keuze uit diverse afmetingen, afhankelijke van de ruimte die u voor de kookplaat heeft ingeruimd. U kunt kiezen voor een kookplaat met één, vier of vijf kookvlakken of branders. Het kookvlak kan uitgevoerd worden in glas, RVS of gehard glas. Tot slot kunt u kiezen voor een kookplaat met of zonder wokbrander. Zoals u leest zijn er volop keuzemogelijkheden wanneer het gaat om Bauknecht kookplaten.

Keukenapparatuur van Bauknecht

Meer dan techniek alleen

Bauknecht werd in 1919 opgericht door Gottlob Bauknecht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in keukenland. Bij Bauknecht staat u als klant voorop. Bauknecht maakt het met zijn keukenapparatuur mogelijk om comfortabel, gezond en milieubewust te leven en houdt veel rekening met de wensen en behoeften van klanten. Design wordt hierbij moeiteloos gecombineerd met de allerbeste techniek.

Bauknecht werd in 1919 opgericht door Gottlob Bauknecht en is in de loop…

Lees verder

Bauknecht werd in 1919 opgericht door Gottlob Bauknecht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in keukenland. Bij Bauknecht staat u als klant voorop. Bauknecht maakt het met zijn keukenapparatuur mogelijk om comfortabel, gezond en milieubewust te leven en houdt veel rekening met de wensen en behoeften van klanten. Design wordt hierbij moeiteloos gecombineerd met de allerbeste techniek.

Inductie

Inductiekookplaten zijn een echte trend in keukenland. Bij deze manier van koken wordt in plaats van de kookplaat de bodem van de pan verwarmd. Hierdoor blijven de gedeelten naast de kookzones relatief koel. Inductiekoken is hierdoor erg veilig. Alle Bauknecht inductiekookplaten zijn voorzien van een gemakkelijke tiptoetsbediening met slider. Daarnaast zijn er andere opties, zoals extra snelle verwarming met behulp van een booster, restwarmte-indicatoren, een timer voor kooktijdinstelling, een pauzefunctie, FlexiCook variabele kookzones en de Sensorfunctie, waarmee u comfortabel en veilig kunt koken. 

Gas

Wie meer houdt van traditioneel koken, kan kiezen voor koken op een Bauknecht gaskookplaat. De pannen worden in dit geval verwarmd door een open vlam. Het voordeel van koken op gas is dat u de temperatuur heel nauwkeurig kunt regelen en in een paar seconden kunt aanpassen. Veel professionele chefs hebben een voorkeur voor koken op gas. Dit merk biedt verschillende formaten gaskookplaten aan met één, vier of vijf branders en met of zonder wokbrander. Koken op de gaskookplaten van Bauknecht is zeer veilig, vanwege de ‘geen gas, geen vlam’ beveiliging. 

Keramisch

Keramische kookplaten worden verwarmd door middel van infrarode straling. Dit type kookplaat is gemakkelijk in onderhoud, omdat het vlak waarop gekookt wordt helemaal glad is en daardoor met een schone vochtige doek makkelijk afgenomen kan worden. Daarnaast wordt de verbruikte energie alleen gebruikt om de pan te verhitten en hierdoor is deze kookplaat energiezuiniger dan de traditionele elektrische manier van koken. De keramische kookplaten van Bauknecht zijn voorzien van HiLight snelkookzones, zodat je in een mum van tijd kokend water hebt en restwarmte-indicatoren. 

Advies over Bauknecht kookplaten

Heeft u vragen over onze Bauknecht kookplaten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of brengen een bezoek aan één van onze showrooms van Mandemakers Keukens. Onze adviseurs geven u graag advies en helpen u kiezen voor een kookplaat die goed aansluit bij uw keukenwensen.