Bauknecht ovens & stoomovens | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Bauknecht ovens en stoomovens

Van taarten tot volledige maaltijden; de oven is dé kok in huis en tegenwoordig bovendien een echte alleskunner. In één apparaat wordt een hetelucht- en een grillfunctie immers moeiteloos gecombineerd met stomen of ontdooien. Ook Bauknecht heeft ovens, stoomovens en combistoomovens die van koken een koud kunstje maken.

de oven is dé kok in huis en tegenwoordig bovendien een echte alleskunner

Bauknecht oven
Bauknecht oven
Bauknecht oven

Meer weten over de ovens van Bauknecht

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de ovens van Bauknecht? De ervaren medewerkers van Mandemakers Keukens helpen u graag verder. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden en u adviseren. Breng een bezoek aan onze showroom!

3D ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Bauknecht ovens

In de collectie van Mandemakers Keukens vindt u verschillende Bauknecht ovens. U kunt kiezen uit heteluchtovens en turbo heteluchtovens, waarmee u sneller voedsel kunt bereiden bij een lagere temperatuur. Turbo heteluchtovens hebben een extra verwarmingselement voor de ventilator, dat ervoor zorgt dat de hete lucht sneller wordt verspreid door de oven. Gerechten als lasagne, gevogelte en gebakken aardappelen garen hierdoor optimaal. Voorbeelden van mogelijkheden van Bauknecht ovens zijn een softclose ovendeur, uitschuifbare bakplaten en een gaarthermometer. Bauknecht ovens kunt u gemakkelijk reinigen en sommige modellen beschikken zelfs over een zelfreinigende functie. De ovens worden uitgevoerd in de kleur zwart of RVS.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?