Siemens ovens – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Siemens ovens

Met Siemens ovens kunt u de lekkerste gerechten bereiden. De functionaliteiten van deze apparaten zijn de afgelopen jaren gigantisch toegenomen en dus ook bij Siemens ovens. Tegenwoordig kunnen ze meer combineren en kun je met deze apparaten onder andere grillen, bakken en braden. Denk ook aan ovens die een stoominjectie kunnen geven om uw vlees heerlijk mals te houden. Welk model u ook kiest, met een oven van Siemens heeft u altijd een smakelijk resultaat.

welk model u ook kiest; met een oven van Siemens is een smakelijk resultaat gegarandeerd

Variaties met Siemens ovens

Alle ovens van Siemens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Daarnaast zijn ze voorzien van innovatieve functies die u veel tijd en moeite besparen. Alle nieuwe ovens vallen in energieklasse A of hoger en zijn daardoor zuinig in gebruik. Tegelijkertijd blijven prestaties van deze apparaten ongekend goed. Een deel ervan beschikt over de activeclean-functie, waarmee u de oven met één druk op de knop schoonmaakt. Dit programma gebruikt hoge temperaturen om achtergebleven restjes in as te veranderen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar een doekje door de oven te halen. Erg handig en hygiënisch!

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Siemens bakovens

Bij Mandmakers Keukens vindt u verschillende modellen Siemens bakovens. Kies uit apparaten met verschillende hoogtes van 45 tot 60 centimeter. Veel hiervan hebben een klapdeur met softclose, een sluitingsmechanisme dat ervoor zorgt dat deze gemakkelijk en zacht sluit. Hiernaast heeft u ook nog keuze uit verschillende opties: ovens met zelfreinigende activeclean-functie, met diverse automatische programma’s en met de functie hydrobakken. Deze laatste functie zorgt ervoor dat het vocht dat tijdens het bakken vrijkomt in de ovenruimte blijft, waardoor uw gerecht heerlijk mals blijft.

Siemens stoomovens

In een stoomoven bereidt u voedsel door middel van stoom. Dit zorgt ervoor dat smaken, vitamines en sappen van uw gerecht optimaal behouden blijven. Zo kookt u gezond, lekker, snel en veilig. Niet voor niets is koken met stoom een grote trend. Bij veel modellen van de Siemens stoomovens kunt u op de automatische piloot koken door te kiezen uit keuzeprogramma’s zoals garen en ontdooien. Hierdoor wordt koken nog gemakkelijker. Siemens biedt diverse formaten stoomovens aan. Zo is voor iedere keuken een passend model te vinden. Sommige modellen hebben zelfs een bak- en stoomoven in één!

Siemens combi-stoomovens

De combi-stoomovens van Siemens combineren de functionaliteiten van stoomovens en traditionele ovens. Zo heeft u de voordelen van het stomen en bakken in één oven. Ideaal voor als u vaak beide functies gebruikt en niet twee aparte ovens wilt aanschaffen. Dit scheelt ruimte in uw keuken. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een oven en magnetron in één. De combi-stoomovens van Siemens zijn in verschillende maten leverbaar, zodat altijd een geschikt model te vinden is voor uw keukenruimte.

Kom naar de winkel

Benieuwd naar alle functies van een Siemens oven en hoe ze werken? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms onze experts van Mandemakers Keukens u graag meer vertellen over het ruime aanbod ovens. Bovendien kunt u de apparaten ook met eigen ogen bewonderen, zodat u de oven ontdekt die bij u past.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?