Siemens kookplaten | inductie, gas en meer | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Siemens kookplaten

Lekker koken begint met de keuze van de juiste kookplaat. Met flexibele kookzones, intuïtieve bediening, sensorsystemen of kookplaten die voorkomen dat uw vlees aanbakt, biedt Siemens alle vrijheid om te kiezen voor de manier van koken die bij u past. Met een fornuis dat precies is afgestemd op uw behoeften, maakt u het koken immers nóg leuker.

Siemens: design kookplaten met intelligente functies

Siemens heeft een breed assortiment kookplaten, allemaal met een schitterende afwerking. Het oog wil tenslotte ook wat! Siemens ontving al diverse design awards voor zijn kookplaten. De handige functies van de Siemens kookplaten bieden meer gemak tijdens het koken. Mogelijkheden zijn een energiedisplay dat tijdens het koken laat zien hoeveel energie er wordt verbruikt en ervoor zorgt dat u uw kookstijl kunt aanpassen om energie te besparen. Met de reStart-functie wordt de kookplaat automatisch uitgeschakeld wanneer er geknoeid wordt. De laatst gebruikte instellingen worden opgeslagen zodat u na het schoonmaken snel verder kunt gaan met koken. En Siemens biedt nog veel meer mogelijkheden!

Keukenapparatuur van Siemens

Innovatieve ontwikkelingen met een duurzaam resultaat

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Siemens grijpt de hedendaagse uitdagingen die hierbij komen kijken met beide handen aan en focust zich op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koelkasten die voedsel langer vers houden en flexinductiekookplaten waarmee minder warmte verloren gaat tijdens het koken.

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt...

Lees verder

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Siemens grijpt de hedendaagse uitdagingen die hierbij komen kijken met beide handen aan en focust zich op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koelkasten die voedsel langer vers houden en flexinductiekookplaten waarmee minder warmte verloren gaat tijdens het koken.

Soorten Siemens kookplaten

Er zijn Siemens kookplaten met diverse verwarmingssoorten, namelijk inductie, gas, keramisch en elektrisch. Een dominokookplaat maakt het mogelijk om verschillende verwarmingssoorten en kooktechnieken met elkaar te combineren.

Siemens inductiekookplaten

Inductiekoken is sneller en zuiniger dan koken met gas. Bij dit type kookplaat ontstaatde warmte rechtstreeks in de bodem van de pan. Hierdoor gaat er geen energie verloren en blijven de gedeelten naast de kookzones relatief koel. Inductiekoken is hierdoor ook erg veilig. Siemens inductiekookplaten hebben een powerBoost functie, waarbij de kookprestatie wordt versneld met maar liefst 35 tot 50 procent. Met de freeInduction kookplaten hoeft u geen kookzone meer te kiezen en kunt u meerdere zones samenvoegen. SmartInduction maakt het mogelijk om op één elektriciteitsgroep te koken. Wanneer u kiest voor een studioLine inductiekookplaat beschikt u over een gebruiksvriendelijke en stijlvolle bediening met discControl en touchSlider.

Siemens gaskookplaten

Koken op gas, waarbij de pan verwarmd wordt door een open vlam, is de meest bekend een traditionele manier van koken. Met behulp van een gaskookplaat is het mogelijk om de temperatuur uiterst nauwkeurig te regelen en in een paar seconden aan te passen. Hierdoor kiezen veel professionele chefs voor koken op gas. De gaskookplaten van Siemens hebben een stijlvol design. Er is keuze uit inbouw- en vrijstaande gaskookplaten en uit de uitvoeringen glaskeramisch, zwart hardglas, roesvrij staal en geëmailleerd staal. Er zijn verschillende formaten gaskookplaten mogelijk. Vaak beschikken deze over een wokbrander. Deze brander heeft een krachtig vermogen en is perfect geschikt voor wokken.

Siemens elektrische kookplaten

Siemens biedt de keuze uit twee roestvrijstalen elektrische kookplaten met twee of vierkookzones.

Siemens keramische kookplaten

In het geval van een keramische kookplaat wordt de kookzone verwarmd door verwarmingselementen onder het keramische glas. Wanneer de kookplaat aan is, gloeien de kookzones rood op. Siemens biedt verschillende formaten keramische kookplaten met elektronische ofwel mechanische aansturing.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?