Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Eindeloze mogelijkheden met Siemens kookplaten

Een Siemens kookplaat is waar modern, comfortabel en bovenal lekker koken begint. Met flexibele kookzones, intuïtieve bediening en sensorsystemen biedt Siemens alle vrijheid om te kiezen voor de manier van koken die bij u past. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om uw kookplaat en afzuiging te combineren in één innovatief apparaat. Lijkt een Siemens kookplaat met afzuiging u wel wat of wilt u meer weten over de uiteenlopende mogelijkheden? Mandemakers Keukens vertelt u over Siemens kookplaten.

Siemens InductionAIr

Siemens InductionAir is een innovatief en ruimtebesparend systeem dat de moderne inductiekookplaat combineert met een strakke, geïntegreerde afzuigunit. De afzuiging bestaat uit twee verticale afzuigunits in het midden van de kookplaat. Kookgeuren en –dampen krijgen dankzij de krachtige en efficiënte afzuiging geen enkele kans zich te verspreiden door de keuken. Daarnaast maakt de moderne inductiekookplaat koken eenvoudiger, sneller, zuiniger en veiliger. Bij dit type kookplaat ontstaat de warmte rechtstreeks in de bodem van de pan. Hierdoor gaat er geen energie verloren en blijven de gedeelten naast de kookzones relatief koel. Bovendien beschikken Siemens inductiekookplaten over diverse, innovatieve functies. Zo versnelt de powerBoost functie uw kookprestatie met maar liefst 35 tot 50 procent. Met de flexInduction kookplaten hoeft u geen kookzone meer te kiezen en kunt u meerdere zones samenvoegen. Wanneer u kiest voor een studioLine inductiekookplaat beschikt u over een gebruiksvriendelijke en stijlvolle bediening met discControl en touchSlider.

Siemens domino kookplaten

Kunt u niet kiezen tussen een gaskookplaat of elektrische kookplaat? Kies dan voor een Siemens domino kookplaat en profiteer van het beste van beide werelden. Dit type kookplaat maakt het mogelijk om verschillende verwarmingssoorten en kooktechnieken met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor twee gaspitten of een grote wokbrander aan de linkerkant en een moderne inductie- of grillplaat aan de rechterkant. Een domino kookplaat is ook ideaal voor kleine keukens, bijkeukens of kantoorruimtes.

Ander keukenapparatuur van Siemens

Innovatieve ontwikkelingen met een duurzaam resultaat

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Siemens grijpt de hedendaagse uitdagingen die hierbij komen kijken met beide handen aan en focust zich op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koelkasten die voedsel langer vers houden en flexinductiekookplaten waarmee minder warmte verloren gaat tijdens het koken.

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt…

Lees verder

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Siemens grijpt de hedendaagse uitdagingen die hierbij komen kijken met beide handen aan en focust zich op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koelkasten die voedsel langer vers houden en flexinductiekookplaten waarmee minder warmte verloren gaat tijdens het koken.

 

Siemens keramische kookplaten

In het geval van een keramische kookplaat zijn er speciale verwarmingselementen die de kookzones afzonderlijk verwarmen. Vervolgens gaan deze zones rood gloeien, waardoor u het altijd ziet wanneer de kookplaat aan staat. Een Siemens keramische kookplaat is in diverse formaten verkrijgbaar en met elektronische ofwel mechanische aansturing. Daarbij zijn deze kookplaten uiterst eenvoudig te bedienen door de gewenste temperatuur in te stellen aan de hand van verschillende vermogensniveaus. 

Siemens gaskookplaten

Koken op gas is de meest bekende en traditionele manier van koken. Een open vlam verhit de pan waardoor u heel nauwkeurig de juiste temperatuur bepaalt en deze ook snel aanpast. Dankzij deze precieze werking kiezen veel professionele chefs voor koken op gas. Kiest u voor een Siemens gaskookplaat, dan bent u verzekerd van topkwaliteit en een stijlvol design. Er is keuze uit inbouw- en vrijstaande gaskookplaten en uit de uitvoeringen glaskeramisch, zwart hardglas, roestvrij staal en geëmailleerd staal. Sommige varianten beschikken naast de welbekende gaspitten ook over een grote wokbrander. Dankzij het krachtige vermogen is deze brander uiterst geschikt voor het snel wokken en roerbakken van overheerlijke gerechten.

Onderhoud van Siemens kookplaten

Heeft u een elektrische of inductiekookplaat van Siemens? Dan is schoonmaken een snel geklaarde klus. Met een vochtig doekje en eventueel een mild schoonmaakmiddel verwijdert u eenvoudig en snel etensresten en vetvlekken van het gladde oppervlak. Een gaskookplaat vergt iets meer onderhoud, maar ook in dit geval haalt u het apparaat eenvoudig uit elkaar om de losse onderdelen schoon te maken.

Bestel ons keukenboek voor meer inspiratie

Wilt u meer weten over Siemens kookplaten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons keukenboek aan, boordevol tips en inspiratie. Hier leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten.