Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Siemens koelkasten: buitengewone kwaliteit en veelzijdigheid

Siemens koelkasten zorgen ervoor dat uw verse ingrediënten zo lang mogelijk vers en lekker blijven. U hebt keuze uit talloze varianten en opties om uw levensmiddelen optimaal en flexibel te bewaren in een Siemens koelkast. Professionele technologieën, optimaal gebruikscomfort en een fantastisch design is wat deze koelkasten kenmerkt. Mandemakers Keukens vertelt u meer over de veelzijdige koelkasten en koelvriescombinaties van Siemens! 

Kies een model dat bij uw keuken past

Bij Siemens vindt u altijd een koelkast die perfect in uw keukeninterieur past. Hebt u een kleine keuken en zoekt u een compact, vrijstaand exemplaar dat gemakkelijk te installeren is? Of gaat u liever voor een ruime koelvriescombinatie die van alle gemakken is voorzien? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kunt u ervoor kiezen de koelkast volledig te integreren met uw keukeninterieur voor een strakke en naadloze uitstraling. Deels inbouwen is tevens mogelijk door enkel de koelkastdeur in het zicht te hebben. Dit is een goede optie wanneer het om een mooi, roestvrijstalen exemplaar gaat of juist een koelkast met een opvallende kleur die de boventoon voert in de keuken.

Keukenapparatuur van Siemens

Innovatieve ontwikkelingen met een duurzaam resultaat

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Siemens grijpt de hedendaagse uitdagingen die hierbij komen kijken met beide handen aan en focust zich op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koelkasten die voedsel langer vers houden en flexinductiekookplaten waarmee minder warmte verloren gaat tijdens het koken.

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt…

Lees verder

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Siemens grijpt de hedendaagse uitdagingen die hierbij komen kijken met beide handen aan en focust zich op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koelkasten die voedsel langer vers houden en flexinductiekookplaten waarmee minder warmte verloren gaat tijdens het koken.

Siemens koelkasten

De koelkasten van Siemens bestaan uit verschillende hoogtes. Hierdoor is voor iedere keuken een passend model te vinden. De vrijstaande koelkasten zijn leverbaar in de kleur wit en in anti-fingerprint RVS. Alle Siemens koelkasten hebben een A+, A++ of een A+++ label, erg energiezuinig! Verschillende koelkasten zijn voorzien van het innovatieve vershoudsysteem, dat ervoor zorgt dat voedingswaren langer vers blijven. Daarnaast hebben sommige een softclose deursluiting, zodat er geen energie verloren gaat. Nog een andere optie binnen het assortiment is de functie om de koelkast uw levensmiddelen versneld te laten koelen. 

Siemens diepvriezers

In het assortiment diepvriezers van Siemens kunt u bij Mandemakers kiezen uit verschillende vrijstaande en inbouw vriezers. Bij de vrijstaande vriezer is het ook mogelijk om te kiezen voor een vrieskist. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende formaten. Met een A+, A++ of A+++ label zijn alle diepvriezers van Siemens zuinig in gebruik. De vrijstaande vriezers kunnen uitgevoerd worden in RVS anti-fingerprint of wit. Alle diepvriezers beschikken over de functie om levensmiddelen versneld in te vriezen. Een aantal inbouwvriezers beschikt over een softclose deursluiting en de functie noforst, waarbij u de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien.

Koelvriescombinaties met iSensoric

Het innovatieve iSensoric van Siemens houdt uw levensmiddelen langer vers onder ideale omstandigheden. Deze professionele technologie ligt ten grondslag aan diverse slimme functies van Siemens koelkasten. Zo meet de freshSense functie de temperatuur binnen en buiten de koelkast en past deze automatisch aan. De hyperFresh zorgt ervoor dat  uw verse groenten, zuivel en vleeswaren tot wel drie keer langer vers blijven door te werken met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Bovendien zorgen de sensoren ervoor dat u het vriesvak van uw koelvriescombinatie niet meer hoeft te ontdooien. De noFrost functie gaat namelijk ijsvorming aan de binnenkant van het vriesgedeelte tegen.

Siemens wijnklimaatkasten

Wijnklimaatkasten van Siemens bieden de optimale omstandigheden en de mogelijkheid om uw wijnen goed op te slaan. Daarnaast zorgen deze kasten ervoor dat u nog langer van uw wijnen kan genieten. Zo heeft u altijd een wijn bij de hand die een optimale temperatuur heeft. Ideaal voor alle wijnliefhebbers! In het assortiment kunt u kiezen uit hoge en lage inbouwwijnklimaatkasten, zodat voor iedere inrichting een kast met de juiste hoogte past.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer weten over Siemens koelkasten en koelvriescombinaties? Bestel dan vrijblijvend ons gratis, extra dikke keukenboek. Alles over de nieuwste trends op keukengebied, ervaringsverhalen van klanten en de ontwikkelingen in hét huis van keukens leest u hier.