Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Miele koelkasten

Innovatieve technologie en hoogwaardige kwaliteit

Miele koelkasten kenmerken zich door de vele technologische innovaties die zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Ook de buitengewone kwaliteit en het mooie design komen terug in Miele koelkasten. Bent u op zoek naar een klassieke koelkast of een combinatie van koelen en vriezen? Miele biedt diverse koelkasten en koelvriescombinaties voor iedere gebruiker en elke keuken.

Miele koelkasten met de nieuwste technologieën

De apparaten van Miele zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Zo zorgt de innovatieve PerfectFresh Pro technologie ervoor dat fruit en groenten nog langer vers blijven, dankzij een optimale regeling van temperatuur en luchtvochtigheid. Daarnaast zorgt de DynaCool-functie voor een gelijkmatig temperatuurverdeling waarbij een ventilator de koude lucht perfect verdeelt over de inhoud van de koelkast. Verder hebt u dankzij de FlexiLight-glasplaatverlichting altijd goed zicht op uw levensmiddelen en bovendien zorgt dit voor een unieke sfeer. Schoonmaken is bovendien een snel geklaarde klus doordat u de opbergvakken in de binnendeur eenvoudig kunt reinigen in de vaatwasser. En zo zijn er nog veel meer opties en bijzonderheden!

Keukenapparatuur van Miele

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de…

Lees verder

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Miele koelvriescombinaties

Miele beschikt over een breed aanbod koel-diepvriescombinaties. Hiermee geniet u van dezelfde gemakken als bij een reguliere Miele koelkast, maar er is meer. In een koelvriescombinatie kunt u meer kwijt en heeft u bevroren etenswaren altijd snel bij de hand. Dankzij de NoFrost-technologie is ontdooien van het vriesvak bovendien verleden tijd. Sommige modellen zijn voorzien van een IceMaker, waarmee u altijd ijsblokjes op voorraad hebt voor een heerlijk gekoeld drankje.

De MasterCool lijn

Een bijzondere lijn Miele koelkasten en koelvriescombinaties is de MasterCool lijn. Deze royale inbouwapparaten combineren een hoogwaardig design, fascinerende innovaties en een onnavolgbaar comfort met hoogwaardige materialen en optimale mogelijkheden voor het bewaren van levensmiddelen. Bovendien geniet u van perfecte verlichting dankzij BrilliantLight halogeenlampen. Kortom: de MasterCool koelkasten voldoen op elk gebied aan de hoogste eisen. Alle modellen van Miele zijn verkrijgbaar in de MasterCool uitvoering.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer weten over Miele koelkasten en koelvriescombinaties? Vraag dan geheel vrijblijvend ons nieuwe, extra dikke keukenboek aan. Hier leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klante