Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Ontdek het nieuwe koken met Miele stoomovens

Een Miele stoomoven maakt een einde aan lang koken en smaakloze gerechten. Want met een stoomoven van Miele kookt u razendsnel en blijven smaak- en voedingsstoffen optimaal bewaard. Niet voor niets is het koken met stoom daarom een echte trend op het moment. Daarbij bent u met een apparaat van Miele ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit en een stijlvol design dat in iedere keuken uitstekend tot zijn recht komt. Benieuwd wat Miele stoomovens nog meer te bieden hebben? Mandemakers Keukens vertelt u over de voordelen, de diverse soorten en het onderhoud. 

Keukenapparatuur van Miele

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de…

Lees verder

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Gezond, smaakvol, snel en veilig

Het grootste voordeel van een stoomoven is de uiterst gezonde bereiding van gerechten. Er komt namelijk geen boter of olie aan te pas en vitaminen blijven intact. Kleur en smaak blijven eveneens optimaal bewaard door de bereiding met heet stoom. De etenswaren drogen ook niet uit, zodat je altijd geniet van een sappig stuk vlees en frisse groenten. Dat alles doet een Miele stoomoven in een mum van tijd, zonder dat u er omkijken naar hebt. Bepaal eenvoudig het juiste programma voor uw gerecht en de oven doet het werk. Dat is niet alleen snel en gemakkelijk, maar ook veilig.

 

Diverse soorten Miele stoomovens

Voor iedere wens is er een passend exemplaar te vinden. Zo kunt u gaan voor een Miele inbouw stoomoven, maar het Duitse A-merk biedt ook vrijstaande varianten. Vervolgens zijn er allerlei functies en designs om uit te kiezen. Is het voor u vooral belangrijk dat gerechten razendsnel klaar zijn? Overweeg dan een Miele hogedruk stoomoven. Dankzij de hermetisch afgesloten deur werkt dit type oven hetzelfde als een snelkookpan. Wanneer u graag ook bakt en braadt met de oven kiest u voor een Miele combi stoomoven. Hiermee bespaart u ruimte en bereidt u eenvoudig alle gerechten: van malse vis tot een knapperige ovenschotel. Met deze Miele stoomoven met oven geniet u van het beste van beide werelden. Afhankelijk van het te bereiden gerecht kiest u voor de stoomfunctie, de bakfunctie of een combinatie daarvan. Dankzij DirectWater Plus geniet u van een Miele stoomoven met vaste wateraansluiting. Dit betekent dat de toe- en afvoer van water automatisch gaat, wat het telkens vullen van het waterreservoir overbodig maakt. Wel zo makkelijk!

Onderhoud van een Miele stoomoven

Apparaten die met water werken, zijn gevoelig voor kalk. Het ontkalken van een stoomoven van Miele is ontzettend makkelijk en snel. Het is een kwestie van een paar drukken op de knop. Vul het waterreservoir met Miele ontkalker voor de stoomoven. Deze is op de website van Miele te verkrijgen. De oven zal zichzelf nu ontkalken. Het schoonmaken van een Miele stoomoven is net zo eenvoudig. Dankzij de effectieve antiaanbaklaag aan de binnenkant van de oven volstaat het reinigen met een doekje en mild schoonmaakmiddel. Achtergebleven etensresten zullen dankzij pyrolyse verbranden, zodat u deze ook met één veeg uit de oven verwijdert. 

Kom naar de winkel

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Miele stoomoven? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Onze deskundige adviseurs staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tevens vertellen zij u graag meer over het uiteenlopende aanbod Miele stoomovens en de mogelijkheden van deze luxe apparaten.