Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Miele magnetrons

Met Miele magnetrons warmt u maaltijden snel op, zodat u weinig tijd hoeft te besteden aan koken. De maaltijden behouden daarnaast hun lekkere smaak door de speciale functies van de Miele magnetrons. Naast het verwarmen en ontdooien van maaltijden bieden deze magnetrons ook nog veel andere nieuwe mogelijkheden, waarover we op deze pagina meer vertellen. Een hele culinaire wereld gaat open met een magnetron van Miele. Laat u verrassen en ontdek wat een Miele magnetron u te bieden heeft.

Naast een solo Miele magnetron nog veel meer

Iedereen kent het gevoel weleens geen zin te hebben om te koken. Een magnetron biedt dan een uitkomst. Met deze magnetrons kunt u genieten van het gemak en de kwaliteit die deze keukenapparaten bieden. Even snel de maaltijd ontdooien en vervolgens opwarmen om even een keer niet alle pannen uit de kast te hoeven halen. Naast ontdooien en opwarmen van maaltijden kunnen Miele magnetrons nog veel meer. Kies bijvoorbeeld voor een magnetron met grillfunctie om gerechten na bereiding nog even te gratineren om die heerlijke kaaskorst op uw gerecht te krijgen. Wanneer u van vlees houdt, kunt u het vlees ook braden en grillen waardoor het heerlijk mals blijft. Sommige ovens hebben zelfs een popcornfunctie, zodat uw filmavond compleet is met eigen gepopte popcorn. Kortom, Miele magnetrons gaan verder dan het verwarmen en ontdooien van uw maaltijden.

Een mooi geheel met Miele magnetrons

Magnetrons zijn los verkrijgbaar, maar de meeste zijn tegenwoordig ingebouwd. Hierdoor vormt uw keuken een mooi geheel, omdat de magnetron wordt opgenomen in de stijl van uw keuken. U kunt kiezen voor een donkere of lichte uitstraling, zodat de magnetron past bij uw keukenstijl. Wilt u dat de magnetron juist een eyecatcher is in uw keuken? Laat dan de kleuren contrasteren met elkaar. Heeft u bijvoorbeeld een donkere keukenkleur? Kies dan voor een lichte frontkleur van de magnetron. Door het tijdloze design en het slimme bedieningssysteem kunnen de magnetrons van Miele in iedere keukenstijl geïntegreerd worden.

Wat is de juiste magnetronmaat?

Ook Miele magnetrons hebben verschillende maten. Bij de aanschaf van een Miele magnetron zijn de functies natuurlijk heel belangrijk, maar de ruimte van de magnetron ook. Het is goed om te bedenken waar u de magnetron wilt plaatsen en welke inhoud goed aansluit bij uw wensen. Daarnaast is het handig om bijvoorbeeld te bekijken welke ovenschalen je vaak gebruikt en de maat hiervan op te meten. Het is natuurlijk fijn als je ovenschalen die je altijd gebruikt ook passen in je nieuwe magnetron. Groter kan natuurlijk altijd. Wil je toch liever een compacte magnetron? Bekijk dan de ovens met magnetronfunctie

Advies over Miele magnetrons

Wanneer u meer wilt weten over Miele magnetrons, over andere merken, apparaten of op zoek bent naar een complete keuken, dan bent u bij Mandemakers Keukens aan het juiste adres. Hier kunnen de experts van Mandemakers u alles vertellen over de magnetrons van Miele of eventueel andere keukenapparaten en wat past bij de wensen die u heeft. Maak een afspraak, zodat u in alle rust vrijblijvend de mogelijkheden kunt bespreken. Graag ontmoeten wij u in één van onze showrooms.