Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Kitchenaid ovens

Meer weten over de ovens van Kitchenaid?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de ovens van Kitchenaid? De ervaren medewerkers van Mandemakers Keukens helpen u graag verder. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden en u adviseren. Breng een bezoek aan onze showroom!

Kitchenaid multifunctionele ovens

Bent u op zoek naar een echte alleskunner? Dan zijn de multifunctionele ovens van KitchenAid zeker iets voor u. Deze toppers zijn voorzien van minimaal professionele 16 bakstanden, voor zowel braden, bakken en patisserie-bereidingen. Kies simpelweg de juiste stand voor bijvoorbeeld uw verse brood, en u heeft er geen omkijken meer naar. De oven gebruikt automatisch een perfect programma. Daarnaast beschikken de ovens van KitchenAid over handigheidjes zoals de snel voorverwarmen en de turbogrill, zodat de ovenfrites voortaan extra knapperig worden. Enkele ovens beschikken zelfs over een stoomfunctie. Zo hoeft u maar één apparaat aan te schaffen voor vrijwel alle bereidingen.

Ook niet onbelangrijk: KitchenAid ovens zien er altijd gelikt uit, met hun strakke roestvrijstalen behuizing en lcd display.

Kitchenaid stoomovens

Waant u zich graag een echte chef? Met de stoomovens van KitchenAid is dat mogelijk. Stoomovens stijgen steeds meer in populariteit. Niet zo gek, want gerechten bereiden met een stoomoven is ongelofelijk gezond. Wanneer u voedsel kookt, verdwijnen veel vitamines en daarmee ook de lekkere smaak in het kookwater. Zonde! KitchenAid werkt al jaren samen met chefkoks om hun apparaten tot in de puntjes te perfectioneren. Zo injecteren de stoomovens via een externe boiler alleen pure stoom in de oven. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van verschillende voorgeprogrammeerde kookstanden. U hoeft dus nooit meer bang te zijn dat uw gerechten mislukken! Ook de stoomovens van KitchenAid hebben een strakke roestvrijstalen afwerking met lcd display. Ontdek ook het gemak van een KitchenAid stoomoven!