Neff ovens – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

De ovens van Neff maken bakken nog gemakkelijker

Met de ovens van Neff zet u in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel. Dankzij de verschillende technologieën is bakken met deze ovens zeer gemakkelijk. Bovendien zien de ovens er elegant en strak uit, waardoor ze een mooie toevoeging zijn in de keuken. Bent u benieuwd naar de kwaliteit en het gemak van de ovens van Neff? We vertellen u er hier meer over.

Neff ovens zijn innovatief, elegant en multifunctioneel

Neff
Neff
Neff

Kom langs in onze showroom

Wilt u meer weten over de ovens van Neff of de verschillende modellen? Kom dan naar een van onze showrooms. Hier kunnen onze deskundige adviseurs u voorzien van een vrijblijvend advies en al uw vragen beantwoorden. Bovendien kunt u de modellen hier met eigen ogen bekijken.

3D ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Innovatief en elegant

De ovens van Neff zijn een elegante verschijning in de keuken. Door het donkere glas en het strakke display passen de ovens qua stijl in iedere keuken. De ovens beschikken bovendien over innovatieve technologieën, waardoor bakken nog makkelijker wordt en zijn voorzien van comfortabele functies. Zo zijn de ovens voorzien van moderne LED verlichting, Sofclose en Softopening. Sommige modellen hebben zelfs een ovendeur die onder de oven verdwijnt, zodat u nog gemakkelijker uw gerechten uit de oven kunt halen.

Compacte Neff ovens

Heeft u niet veel ruimte, maar wilt u toch graag een mooie oven in de keuken hebben? Dan zijn de compacte ovens van Neff dé oplossing. Deze ovens beschikken over dezelfde kwaliteit en technologieën als de grotere bakovens maar zijn een stuk kleiner qua afmetingen. Zo kan zelfs de kleinste keuken beschikken over een oven van Neff!

Innovatieve technologieën

Neff heeft verschillende technologieën ontwikkeld voor ovens die bakken een stuk gemakkelijker maken. Zo is de meerderheid van de ovens voorzien van CircoTherm®, het uitstekende heteluchtsysteem van Neff waarmee u gelijktijdig kunt bakken, braden en koken op 3 verschillende niveaus. Daarnaast bieden de ovens zelfs twee technieken voor de perfecte reiniging: Pyrolyse na intensief gebruik waarbij de binnenruimte van de oven zichzelf reinigt en EasyClean®, een energiebesparende optie voor de snelle reiniging tussendoor. Zo wordt bakken niet alleen eenvoudiger, maar het schoonmaken van de oven ook!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?