Neff stoomovens – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Neff stoomovens: voor de heerlijkste gerechten

De stoomovens van Neff zorgen ervoor dat uw gerechten nog beter smaken dan voorheen. Door de diverse technologieën en de stoom krijgt uw eten een knapperige bite terwijl het van binnen heerlijk gaar is. Bovendien behouden groenten zowel hun kleur als hun vitamines. Wilt u ook zo gemakkelijk een heerlijk gerecht op tafel zetten? Lees hier dan meer over de stoomovens van Neff.

Geniet van een intense smaakbeleving dankzij de stoomovens van Neff

Neff
Neff
Neff

Kom langs in onze showroom

Wilt u meer weten over de stoomovens van Neff of de verschillende modellen? Kom dan naar een van onze showrooms. Hier kunnen onze deskundige adviseurs u voorzien van een vrijblijvend advies en al uw vragen beantwoorden. Bovendien kunt u de modellen hier met eigen ogen bekijken.

3D ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Van alle gemakken voorzien

De stoomovens van Neff zijn van alle gemakken voorzien om u te helpen lekkere en gezonde maaltijden op tafel te zetten. Zo beschikken de stoomovens over Sous-Vide koken, waarbij u ingrediënten in een vacuümzak stopt en ze op een constante, lage temperatuur gaart. Hierdoor krijgt het eten nog intensere smaken en zet u zelfs de meest delicate gerechten op tafel. Ook de MultiPoint® kerntemperatuurmeter maakt het bereiden van gerechten makkelijker. Deze meter reguleert de temperatuur en past de bereidingstijd van het gerecht hier op aan. Daarnaast beschikken de stoomovens over FullTouch Control, een eenvoudige en precieze FullTouch-bediening, waarmee u gemakkelijk de oven bedient, en over vele andere functies.

De voordelen van Neff stoomovens

Een stoomoven van Neff is een echte toevoeging in de keuken. Vitamines en mineralen blijven beter bewaard in de gerechten, doordat ze niet in contact komen met water. Daarnaast blijft ook de kleur en de vorm van het voedsel beter intact. Zo krijgt u een betere smaakbeleving en zien u gerechten er beter uit! Bovendien kunt u bij Neff zowel voor een aparte stoomoven kiezen als voor een bakoven met stoom, zodat u altijd alle ovenfuncties kunt combineren.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?