Neff magnetrons – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Ruime keuze uit de magnetrons van Neff

De magnetrons van Neff zijn ideaal als ondersteuning in de keuken. Zo wordt het bereiden van een driegangenmaaltijd een stuk makkelijker met behulp van een magnetron. Bovendien kunt u met deze apparaten ook snel etenswaren ontdooien of opwarmen. Neff biedt verschillende modellen, zodat u altijd een magnetron kunt vinden die past in uw keuken. Mandemakers vertelt u hier meer over de voordelen en de modellen van de magnetrons van Neff.

Binnen een handomdraai een maaltijd op tafel dankzij de magnetrons van Neff

Neff
Neff
Neff

Kom langs in onze showroom

Wilt u de magnetrons van Neff met eigen ogen zien of wilt u meer weten over de verschillende toepassingen? Kom dan naar een van onze showrooms. Hier kunt u niet alleen zien hoe de kookplaat werkt, maar kunt u ook onze deskundige verkoopspecialisten al uw vragen stellen.

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Combi-magnetrons

Met de aanschaf van een Neff combi-magnetron krijgt u een oven én een magnetron in één. De combimagnetron ziet eruit als een oven en heeft naast de standaard ovenfuncties ook de sterke punten van een magnetron. Zo kunt u behalve bakken en braden, ook ontdooien, opwarmen en grillen met deze modellen.

Inbouwmagnetrons

Deze magnetrons hebben allerlei verschillende functies om het koken in de keuken zo gemakkelijk mogelijk te maken en helpen u om snel een maaltijd op tafel te zetten. Deze modellen kunt u bovendien naadloos in je keuken integreren.

Vrijstaande magnetrons

Heeft u niet veel ruimte in de keuken, verhuist u vaak of wilt u graag een magnetron in uw bijkeuken, kantoor of elders in huis? Dan is een vrijstaande magnetron ideaal. Dit model heeft alle voordelen en dezelfde functies als de inbouwmodellen en biedt tegelijkertijd de flexibiliteit om te verplaatsen wanneer dat nodig is.

Voordelen Neff magnetrons

Met de magnetrons van Neff bereidt u snel en eenvoudig uw gerechten. Zo beschikken ze, afhankelijk van het model dat u kiest, over een full-touch TFT display waarmee u eenvoudig de magnetron bedient, en een geheugenfunctie waarmee u snel uw favoriete instellingen instelt. Ook beschikken sommige modellen over automatische programma’s die de ideale kooktijd voor een gerecht laten zien. Zo bereidt u nog sneller uw gerechten!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?