Gaggenau ovens, magnetrons & stoomovens | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Gaggenau ovens en magnetrons voor smakelijke gerechten

Gaggenau ovens staan bekend om hun uitstekende Duitse kwaliteit en verbluffende prestaties. Ook op gebied van design scoren deze apparaten zeer hoog. De strakke afwerking laat deze ovens perfect integreren met moderne keukens, maar in iedere andere keukenstijl komen Gaggenau apparaten goed tot hun recht. Dat geldt ook voor de magnetrons van dit Duitse kwaliteitsmerk. Een snel en smakelijk gerecht bereiden is voor Gaggenau magnetrons geen probleem. Wilt u meer weten over de ovens en magnetrons van Gaggenau? Mandemakers Keukens licht ze voor u uit! 

Gaggenau ovens voor overheerlijke bakgerechten

De bakovens van Gaggenau zijn een aanwinst voor uw keuken. In de eerste plaats zien de apparaten er schitterend uit dankzij de strakke vormgeving. Doordat de bakovens tot verschillende series keukenapparatuur behoren, combineren ze altijd gemakkelijk met andere apparaten. Dit zorgt voor een strak en rustig keukenbeeld. De ovens beschikken over diverse functionaliteiten: van diverse verwarmingsmethoden tot aan elektronische temperatuurregeling. De apparaten zijn bovendien eenvoudig te bedienen dankzij de intuïtieve touchscreen displays. 

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Snel en smakelijk met Gaggenau magnetrons

Een magnetron biedt uitkomst wanneer u snel ingrediënten wilt ontdooien of een maaltijd wilt opwarmen. Daarnaast kunt u ook volledige gerechten bereiden met een Gaggenau magnetron, dankzij bijvoorbeeld een extra grill- of stoomfunctie. Is uw ruimte beperkt en wilt u graag van een oven én magnetron gebruik maken? Kies dan voor een van de vele combimagnetrons van Gaggenau. Met dit multifunctionele apparaat kunt u alle kanten uit door de diverse functionaliteiten. Daarbij komt dat ze, net als de bakovens, luxe uitstralen en schitterend passen in welke keukenstijl dan ook.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer weten over Gaggenau ovens en magnetrons? Vraag dan geheel vrijblijvend ons nieuwe, extra dikke keukenboek aan. Hier leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?