Gaggenau afzuigkappen | design & kwaliteit | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Breed assortiment Gaggenau afzuigkappen

Het assortiment afzuigkappen van Gaggenau bestaat uit verschillende modellen afzuigkappen. U kunt kiezen voor een opvallende afzuigkap, of juist voor een onzichtbare. Ook zijn er verschillende afmetingen waar u uit kunt kiezen. Er is keuze uit een afzuigkap met motor of een afzuigkap die wordt aangedreven door een aparte afzuiger. Deze afzuiger kan - aan de hand van uw behoeften en de constructie van het keukenmeubilair - in een andere ruimte of buiten worden geïnstalleerd. Hierdoor is de afzuigkap nog stiller.

Gaggenau plafondafzuigkappen

Plafondafzuigkappen worden geïntegreerd in het plafond van de keuken. De Gaggenau plafondafzuigkappen zijn minimalistisch vormgegeven. Omdat u meerdere elementen met elkaar kunt combineren, kunt u kiezen voor een afzuigkap die perfect is afgestemd op uw individuele behoeften en wensen.

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Gaggenau eilandafzuigkappen

De eilandafzuigkap is een echte blikvanger in de keuken. Eilandafzuigkappen zijn verkrijgbaar in verschillende mooie designs. De kap zuigt de lucht direct boven het kookveld af. Er zijn zowel roestvrijstalen als aluminium Gaggenau afzuigkappen mogelijk.

Gaggenau tafelafzuigkappen

Tafelafzuigkappen zuigen kookdampen af waar ze ontstaan: direct bij het kookveld. Dit type afzuigkap is bijzonder effectief en bijvoorbeeld geschikt voor grotere ruimtes en kookeilanden. De opstelling achter het kookveld zorgt ervoor dat de volledige werkruimte boven het kookveld vrij blijft.

Gaggenau werkbladafzuigkappen

Werkbladafzuigkappen worden direct naast de kookplaat in het werkblad ingebouwd. Kookdampen worden daardoor afgezogen nog voordat ze kunnen opstijgen. Dit type afzuigkap is vrijwel onzichtbaar en tegelijkertijd supereffectief.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?