Gaggenau koelkasten, vriezers en combinaties | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Series Gagganau koelapparaten

Het brede assortiment van Gaggenau omvat koelkasten, vriezers, koel-en-vriescombinaties en wijnklimaatkasten. Er zijn twee series apparaten, namelijk de Vario-koelserie 400 en de Vario-koelserie 200. De Vario-koelserie 400 omvat volledig inbouwbare koelkasten, vrieskasten, koel-en-vriescombinaties en wijnklimaatkasten. Alle interieurs zijn bekleed met roestvrijstaal. De apparaten uit deze serie zijn de stilste in hun klasse en behoren vrijwel zonder uitzondering tot de energiezuinige klasse A+. De Vario-koelserie 200 bestaat uit een reeks inbouw- en vrijstaande koelkasten, vriezers en koel- en vriescombinaties. De apparaten van deze serie onderscheiden zich door meer ruimte dan gebruikelijk en zijn energiezuinig. Tot slot zijn er nog koelkasten, koel-en-vriescombinaties, vrieskasten en wijnklimaatkasten die niet onder een serie vallen. Deze apparaten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten en uitvoeringen.

Gaggenau koelkasten

In het assortiment van Gaggenau vindt u diverse koelkasten. Er is keuze uit diverse formaten en inrichtingen. Alle koelkasten van Gaggenau zorgen ervoor dat uw voedingswaren en drankjes perfect op temperatuur blijven.

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Gaggenau vriezers

Kiest u voor een losse vriezer? Ook dan bent u bij Gaggenau aan het juiste adres. Het merk biedt verschillende vriezers van diverse formaten: hoog en halfhoog, breed en smal. Er is altijd een vriezer die past bij uw voorkeuren.

Gaggenau koel-en-vriescombinaties

Voor wie koelen en vriezen wil combineren in één apparaat, heeft Gaggenau diverse koel-en-vriescombinaties. De koel-en-vriescombinaties hebben bovenin een koelgedeelte en onder een vriesgedeelte. Er zijn koel-en-vriescombinaties in diverse formaten en met verschillende inrichtingen. Onze adviseurs geven u graag advies.

Gaggenau wijnklimaatkasten

Bent u een wijnliefhebber? Dan mag een wijnklimaatkast niet ontbreken in uw nieuwe keuken! Een wijnklimaatkast biedt de optimale omstandigheden voor de opslag van wijnen en zorgt ervoor dat u hier nog langer van kunt genieten. Gaggenau biedt wijnklimaatkasten in diverse formaten en met diverse klimaatzones. Zo kunt u ook verschillende soorten wijnen onder de optimale omstandigheden bewaren. Er zijn wijnklimaatkasten met een glazen en met een dichte deur.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?