KitchenAid koelkasten, vriezers en combinaties | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Kitchenaid koelkasten

Meer weten over de koelkasten van Kitchenaid?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de koelkasten van Kitchenaid? De ervaren medewerkers van Mandemakers Keukens helpen u graag verder. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden en u adviseren. Breng een bezoek aan onze showroom!

Inbouw & geïntegreerde koelkasten

Wilt u uw keuken op een strakke manier afwerken? Denk dan eens aan de inbouwkoelkasten van KitchenAid. Gemaakt in samenwerking met de beste chefs, dus altijd gegarandeerd van een hoge voedselkwaliteit. En dat scheelt een hoop voedselverspilling! De inbouwkoelkasten van KitchenAid zijn van flink formaat: het koelgedeelte heeft een inhoud van minimaal 198 liter. De koel- en vriescombinaties beschikken ook over ruim 60 liter aan vriesruimte. Genoeg ruimte voor het uitstallen van al uw lievelingsproducten en gerechten!

Daarnaast zijn de koelkasten voorzien van een aantal handigheidjes, zoals snel koelen, snel vriezen, vakantiemodus, quick ice en de No Frost-technologie. Deze zorgt ervoor dat condens- en ijsvorming op voedsel vermeden wordt. De antibacteriële filter zorgt voor een constante, perfecte luchtvochtigheid waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen.

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Vrijstaande koelkasten

Een vrijstaande koelkast kan echt een blikvanger in uw keuken zijn, vooral met de iconische ontwerpen van Kitchenaid. Grote, dubbeldeurs koelkasten met de Amerikaanse look. Hoe groot uw gezin ook is, in deze koelkasten kunt u al uw etenswaren op een georganiseerde manier kwijt. En dat ze er met hun roestvrijstalen afwerking ook nog een prachtig uitzien, is een mooie bijkomstigheid. Snel vieze vingers op roestvrijstaal? Niet bij de koelkasten van KitchenAid. Door de speciale EasyClean-behandeling heeft u daar nooit meer last van. En bespaart u graag op uw energierekening? De koelkasten zijn -ondanks hun grootte- allemaal voorzien van een A+ energielabel.

Wijnklimaatkasten

Als wijnliefhebber is een goede wijnklimaatkast een must. Uw wijnen worden dan altijd bewaard op een perfecte temperatuur tussen de 6 en 18 graden. Daarnaast zorgt de speciale UV coating op het glas ervoor dat de wijnen niet aangetast worden door UV-straling. Ook deze apparaten zijn met de grootste zorg, samen met chefkoks vervaardigd. Wilt u uw wijnklimaat kast perfect integreren in uw keuken? Dat is mogelijk met de inbouwmodellen van KitchenAid. Een mooie verrassing voor uw gasten! De kleine modellen bieden plaats aan zo'n 46 flessen. Daar kunt u vast even mee vooruit!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?