Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Kitchenaid magnetrons

Met een magnetron van Kitchenaid ontdooit en verwarmt u maaltijden in een handomdraai. Bovendien bieden Kitchenaid magnetrons vele extra functies waarmee u uw gerechten naar een hoger niveau tilt. De magnetrons zorgen voor gemak in de keuken. Wilt u meer weten over Kitchenaid magnetrons? Lees dan snel verder om hier alles over te weten te komen.

Een culinaire ervaring met groot gemak

De magnetron is een uitkomst in iedere keuken. Zo ook de modellen van Kitchenaid. Een bevroren ingrediënt ontdooit u in een mum van tijd, maar ook het verwarmen van een complete maaltijd is een fluitje van een cent. Het bijzondere Kitchenaid 3D-systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, waardoor uw gerecht perfect wordt gegaard. Dankzij het complexe microgolfsysteem worden zelfs de hoeken van het apparaat verwarmd.

Combimagnetrons van Kitchenaid

Bent u op zoek naar extra kookgemak in één apparaat? Dan is de combimagnetron met oven de perfecte oplossing voor u. Hiermee geniet u van de vele extra mogelijkheden en functies van een oven, maar kunt u ook nog steeds gemakkelijk ontdooien en verwarmen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor sensorkoken, waarbij u tijdens het gehele proces de temperatuur nauwkeurig in de gaten houdt. Met Steam Cooking zet u een gezonde maaltijd boordevol vitaminen en mineralen op tafel. De crisp-functie zorgt voor die ongekend, heerlijke knapperige laag op uw ovenschotel of quiche. Ook een pizza wordt perfect bereid dankzij deze handige functie. Kortom, met een combimagnetron geniet u van het gemak van een magnetron en de grote hoeveelheid mogelijkheden van een oven.

Wilt u de magnetrons van Kitchenaid zelf ervaren?

Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de magnetrons van Kitchenaid met eigen ogen. Hier vergelijkt u verschillende modellen en merken met elkaar Bovendien helpen onze keukenexperts u met al uw vragen. Zij voorzien u graag van een passend en persoonlijk advies, zodat u de beste keuze maakt.