Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

KitchenAid vaatwassers

Alle vaatwasser van KitchenAid zijn geschikt voor volledige integratie in uw keuken. Dit betekent dat de vaatwasser absoluut geen doorn in het oog meer is. Sterker nog: KitchenAid staat bekend om haar prachtige, iconische designs. Dit ziet u onder andere terug in de roestvrijstalen afwerking met Easy Clean coating. Vieze vingers zijn zo verleden tijd. Alle knopjes van de vaatwasser zijn verborgen aan de binnenzijde. Toch zeker weten dat de vaatwasser klaar is met zijn programma? Geen probleem, de vaatwassers van KitchenAid projecteren gedurende de cyclus een oranje licht voor het apparaat. Wanneer deze uit is, is de vaatwasser klaar.

KitchenAid vaatwassers muisstil

Niets zo vervelend als een vaatwasser die herrie maakt en u stoort tijdens het eten of andere activiteiten. Met de KitchenAid vaatwassers heeft u hier geen last meer van. De vaatwassers zijn zeer stil. Vervelende herrie behoort dus tot het verleden!

Energieklasse A++ of hoger

De vaatwasser staat bekend als een apparaat dat veel energie verbruikt. De KitchenAid vaatwassers bewijzen dat het ook anders kan. Met een energieklasse van A++ of hoger is het energieverbruik zeer gering. Zo bespaart u zeker op uw energiekosten.

Nieuwste technologieën

Baalt u er ook altijd zo van als de vaat na het wassen nog half nat is? Zo kunt u na het uitruimen alsnog alle borden en bestek met de hand gaan afdrogen. Met de vaatwassers van KitchenAid behoort dit tot het verleden. Dankzij de turbodroger is uw servies altijd droog en glanzend aan het eind van de cyclus. Daarnaast beschikken de vaatwassers over 10 verschillende wasprogramma's. Welke soort vaat u ook heeft, met één van deze programma's wordt de vaat gegarandeerd schoon.