Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

AEG vaatwassers

AEG is een vooruitstrevend merk en ook de AEG vaatwassers kenmerken zich door de innovatieve ontwerpen. De vaatwasser is tegenwoordig niet meer uit de keuken weg te denken en neemt het vervelendste keukenklusje uit uw handen: de afwas. Bovendien zijn de vaatwassers van AEG voorzien van geavanceerde technieken en slimme oplossingen, wat het doen van de vaat nog eenvoudiger maakt. Bent u benieuwd? Lees dan snel verder en ontdek alles over AEG afwasmachines bij Mandemakers Keukens. 

    

Comfortlift: ergonomisch verantwoord

De AEG comfortlift tilt uw vaat naar een hoger niveau. De vaatwasser kunt u nu makkelijker inruimen dankzij deze innovatieve techniek. Een vaatwasser in- en uitruimen is voor veel mensen niet prettig doordat u vaak moet bukken om bij het onderste rek te kunnen. Met de comfortlift van AEG is dit verleden tijd! Het liftsysteem helpt u bij het in- en uitruimen van de afwasmachine en maakt het extra makkelijk en licht om het onderrek omhoog te liften. U hoeft slechts aan de hendel onder het handvat omhoog te trekken om het liftsysteem in werking te zetten. De AEG comfortlift maakt uw vaatwasser een stuk ergonomischer en is daarom zeer geschikt wanneer u moeite hebt met het in- en uitruimen van het onderrek.

De voordelen van AEG Comfortlift

Het innovatieve comfortlift systeem brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst is het ontwerp ergonomisch verantwoord en helpt het om eventuele rugklachten te verminderen of te voorkomen. Doordat het systeem het onderste rek op werkniveau brengt, hoeft u minder te bukken en daarom ook minder inspanning te leveren. Dit brengt dan ook direct het tweede voordeel naar voren: het verhoogde gebruiksgemak. Het in- en uitruimen van de vaatwasser was nog nooit zo gemakkelijk als met de comfortlift. Tot slot biedt het systeem ook meer ruimte, waardoor u meer serviesgoed kwijt kunt in de vaatwasser. Om het systeem te kunnen integreren in de vaatwasmachine is gekozen voor een uitneembare besteklade bovenin de machine. Hierdoor houdt u meer ruimte over in het onderrek om uw borden en pannen in te plaatsen.

     

Keukenapparatuur van AEG

AEG streeft naar slimme en spannende innovaties om zo altijd de beste kookresultaten te kunnen behalen. Bent u overtuigd om voor AEG te kiezen? Bekijk dan het brede aanbod aan keukenapparatuur.

AEG streeft naar slimme en spannende innovaties om zo altijd de beste…

Lees verder

AEG streeft naar slimme en spannende innovaties om zo altijd de beste kookresultaten te kunnen behalen. Bent u overtuigd om voor AEG te kiezen? Bekijk dan het brede aanbod aan keukenapparatuur.

Handige, innovatieve oplossingen

Naast het comfortlift systeem zijn de AEG vaatwassers voorzien van meerdere technologische oplossingen voor het beste resultaat. Deze geavanceerde technologieën zetten wij hier voor u op een rijtje.

AEG Proclean

De AEG Proclean vaatwassers zijn voorzien van maar liefst drie sproeiarmen voor een extra schoon resultaat. Alle hoekjes van de vaatwasser worden bereikt dankzij deze strategisch geplaatste sproeiarmen. 

Softgrips

De softgrips zorgen er, samen met de rubberen softspikes, voor dat al uw glazen netjes op hun plek blijven tijdens het programma. Het kantelen van de glazen wordt hiermee voorkomen.

Comfortrails

Deze handige rails zorgen ervoor dat u de mand eenvoudig op zijn plek schuift. Dit gaat met een soepele beweging, zonder rammelende borden of rinkelende glazen.

Airdry

Dankzij het airdry systeem bent u verzekerd van een droge vaat. Dit luchtcirculatiesysteem begint 10 minuten voor het einde van het programma. De deur van de vaatwasser wordt geopend, zodat er een natuurlijke luchtstroom ontstaat. 

    

    

De verschillende modellen

In de collectie vaatwassers van AEG heeft u de keuze uit diverse modellen. Een vrijstaande afwasmachine is niet aan één specifieke plek gebonden en kunt u dus verplaatsen wanneer nodig. De integreerbare variant wordt daarentegen ingebouwd in uw keuken, waarbij de machine vaak voorzien wordt van een keukenfront in dezelfde kleur als uw keuken. Bij deze modellen zit het bedieningspaneel aan de voorkant, waardoor deze dus zichtbaar is. Bij de volledig integreerbare vaatwassers van AEG is het bedieningspaneel niet zichtbaar, deze bevindt zich namelijk aan de binnenkant. Deze is pas te zien wanneer u de vaatwasser opent. Hierdoor is de vaatwasser van buitenaf nagenoeg onzichtbaar. De vaatwasser wordt voorzien van een front naar keuze en ziet er vaak net zo uit als ieder ander keukenkastje, net zoals bij de integreerbare varianten. Er zijn ook compacte volledig integreerbare AEG vaatwassers verkrijgbaar. Alle vaatwassers hebben een energiezuinig A, A+, A++ of A+++ label, voor een verantwoord en milieuvriendelijk gebruik.

Het onderhoud van AEG vaatwassers

Voor een schone vaat is het essentieel dat ook de vaatwasser schoon is. Goed onderhoud is hierbij van groot belang. Hierdoor geniet u keer op keer van een glanzend schoon én hygiënisch servies. Om het maximale uit uw vaatwasser te halen is het belangrijk om regelmatig de zeef en de sproeiarm te controleren. Kijk hierbij goed of deze correct bevestigd zijn en of ze schoon zijn. Ook de rubberen dichting dient u regelmatig te controleren op hygiëne. Daarnaast is het belangrijk om het juiste programma en vaatwasmiddel te gebruiken voor optimale resultaten. Als het vaatwastablet niet volledig is opgelost, kan dit bijvoorbeeld betekenen dat u voor een te kort programma hebt gekozen. 

Kom langs en ontdek AEG bij Mandemakers Keukens

Wilt u graag zelf ervaren hoe makkelijk het is om uw AEG vaatwasser in- en uit te ruimen? Kom dan langs in een van onze winkels waar u alle informatie kunt krijgen over de AEG comfortlift en dit systeem zelf kunt testen. Onze professionele adviseurs staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u passend, professioneel keukenadvies te geven.