AEG vaatwassers | voor iedere keuken | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

AEG vaatwassers

Was de vaatwasser zo'n vijftien jaar geleden nog een luxeproduct, is hij inmiddels niet meer weg te denken uit de keuken. AEG heeft een groot en divers aanbod vaatwassers, van groot tot klein en ingebouwd tot vrijstaand. Het nieuwste ComfortLift systeem van AEG werkt zelfs met een speciaal scharniermechanisme, waarmee u met één gebaar de onderste lade van de vaatwasmachine naar boven tilt. Zelfs bukken is dus verleden tijd.

AEG afwasautomaten voor iedereen

AEG vaatwassers zijn de meest geruisloze en energie-efficiënte vaatwassers ter wereld.Met sommige modellen bespaart u zelfs tot 60 procent energie. Of u nu een kleine of een hele grote afwas hebt, met de vaatwassers van AEG is de vaat altijd snel weer schoon. Veel AEG vaatwassers hebben een XXL-binnenkant: meer ruimte aan de binnenkant terwijl de vaatwassers geen extra plaats innemen. De vaatwassers zijn voorzien van innovatieve snufjes, zoals de gepatenteerde TimeBeam-technologie, die door middel van een laserstraal de resterende looptijd op de vloer projecteert.

Keukenapparatuur van AEG

AEG Mastery Range

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze...

Lees verder

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Volledig integreerbare vaatwassers

De naam zegt het al: volledig integreerbare vaatwassers kunt u volledig integreren in uwkeuken. De vaatwasser wordt voorzien van een front naar keuze en ziet er vaak net zo uit als ieder ander keukenkastje. Het bedieningspaneel van de vaatwasser zit aan de binnenzijde en is pas te zien wanneer u deze opent. Hierdoor is de vaatwasser van buitenaf nagenoeg onzichtbaar. Er zijn ook compacte volledig integreerbare AEG vaatwassers verkrijgbaar. Deze vaatwassers hebben een energiezuinig A, A+, A++ of A+++ label.

Integreerbare vaatwassers

AEG integreerbare vaatwassers kunnen net als volledig integreerbare vaatwassers worden ingebouwd in uw keuken. De vaatwassers worden voorzien van hetzelfde front als de andere keukenkastjes. Het verschil met volledig integreerbare vaatwassers is dat het bedieningspaneel aan de voorzijde zit en wel zichtbaar is. Met een A, A+, A++ of A+++ energielabel zijn de integreerbare AEG vaatwassers zeer zuinig in gebruik.

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers zijn niet gebonden aan een bepaalde plaats in de keuken en kunnen ook los geplaatst worden. De vaatwassers zijn hierdoor gemakkelijk te combineren. De bovenzijde van een vrijstaande vaatwasser kan als werkblad gebruikt worden. AEG biedt reguliere vrijstaande vaatwassers aan, maar ook een compacte variant. Er zijn witte en roestvrijstalen vrijstaande AEG vaatwassers met vier tot zeven programma's. Met allemaal een A, A+, A++ of A+++ energielabel zijn de apparaten zeer zuinig in gebruik.

Advies over AEG vaatwassers?

Wilt u meer weten over de vaatwassers van AEG? Of bent u op zoek naar andere keukenapparatuur van AEG of andere merken? Bij Mandemakers Keukens bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs verwelkomen u graag in onze showrooms. Of neem contact met ons op!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?