Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

AEG vriezers

AEG vriezers zorgen ervoor dat uw diepvries etenswaren net zo smaakvol zijn als toen het vers was. Dit is te danken aan de verschillende geavanceerde functies die een zeer praktische toevoeging zijn aan AEG vriezers. De vriezers van AEG zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Zo hebt u bijvoorbeeld keuze uit een AEG koelkast met vriezer, een compacte vriezerkast of een ruime vrieskist. Bovendien kunt u kiezen voor een inbouwvriezer om deze netjes weg te werken in uw keukeninterieur. Wilt u weten wat de vriezers van AEG u daarnaast nog meer te bieden hebben? Dat leest u hier! 

Keukenapparatuur van AEG

AEG Mastery Range

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze…

Lees verder

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Optimaal vriesvermogen en smaakvolle levensmiddelen

Een van de innovatieve snufjes van AEG vriezers is de NoFrost-technologie. Ijsvorming in de diepvries is verleden tijd, waardoor u deze nooit meer hoeft te ontdooien. Het apparaat functioneert altijd efficiënt, zodat uw levensmiddelen goed ingevroren blijven. Drie bijkomende voordelen van deze technologie zijn dat er meer ruimte is voor voedsel, de verpakkingen niet aan elkaar gaan plakken en de etiketten leesbaar blijven. Een andere handige technologie voor perfect vers voedsel is de Frostmatic-functie. Deze functie zorgt ervoor dat de benodigde invriestemperatuur sneller wordt bereikt wanneer er verse levensmiddelen in de vriezer worden gedaan. Op deze manier blijft de smaak van het voedsel optimaal.

Energiezuinige apparaten

Alle vriezers van AEG hebben minimaal een A-label en dat loopt zelfs op tot A+++. Op deze manier bespaart u tot wel 60% energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De vrieskasten zijn bovendien voorzien van speciale deurscharnieren, wat zorgt voor een zachte en precieze sluiting. De deur sluit hierdoor altijd volledig, waardoor er niet onnodig energie verloren gaat. Mocht de temperatuur in de vriezer stijgen, dan geeft het apparaat een zichtbaar en hoorbaar alarm, én een aanduiding van de hoogst bereikte temperatuur.

Bestel ons gratis keukenboek

Bent u op zoek naar een nieuwe vriezer en wilt u meer weten over de vriezers van AEG? Vraag dan geheel vrijblijvend ons nieuwe, extra dikke keukenboek aan middels bovenstaande knop. Hierin leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en verhalen van onze klanten.