Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

AEG koelkasten

AEG koelkasten blinken uit in kwaliteit en zijn voorzien van de meest innovatieve technologieën. Een geweldig design dat perfect aansluit bij de rest van uw keukenmeubilair ontbreekt ook niet bij AEG koelkasten. Zoekt u naar een ingebouwde koeling voor een naadloze integratie met uw keukeninterieur? Of gaat u liever voor een vrijstaand exemplaar voor optimale flexibiliteit? AEG heeft een breed assortiment met koelkasten passend bij iedere keuken en uw persoonlijke wensen. Wilt u weten wat AEG koelkasten u nog meer te bieden hebben? Lees dan verder!

AEG koelkasten met perfecte kwaliteit

De vrijstaande en ingebouwde koelingen van AEG staan voor professionele technologie in combinatie met de beste bewaarkwaliteit. Ze zijn voorzien van de zogenoemde TwintechTM NoFrost-koeltechnologie, die het vocht- en vitaminegehalte van de levensmiddelen handhaaft. Zo blijven levensmiddelen langer vers, vol smaak en voedingsstoffen. In het geval van een koel-vrieskast blijft het diepvriesgedeelte ijsvrij, zodat u dit minder vaak hoeft te ontdooien. Met een breed assortiment AEG koelkasten, vriezers en koel-vrieskasten is er altijd een apparaat dat voldoet aan uw wensen. En wat u ook kiest, de AEG koelingen hebben altijd een geweldig design dat perfect aansluit op de rest van uw keukenmeubilair.

Keukenapparatuur van AEG

AEG Mastery Range

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze…

Lees verder

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Langer vers met AEG koelkasten

AEG koelkasten beschikken over verschillende geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat levensmiddelen perfect bewaard blijven. Geniet van langer vers voedsel dankzij de MultiAir Flow-technologie die een extreem stabiele temperatuur combineert met optimale luchtvochtigheid in alle compartimenten. Wilt u de temperatuur en luchtvochtigheid zelf reguleren? Dat kan met de LongFresh-koelkastladen. Deze kunnen afzonderlijk worden ingesteld, afgestemd op het soort inhoud. Wanneer verse levensmiddelen snel gekoeld moeten worden, komt de Coolmatic-technologie van pas. Met behulp van een aanvullende reservekoeling zijn de verse etenswaren in een mum van tijd afgekoeld tot de optimale bewaartemperatuur.

Energiezuinige apparaten

Alle koelkasten van AEG hebben minimaal een A-label. Wie kiest voor een AEG koelkast, kiest dus voor een energiezuinig apparaat. Er zijn A++ modellen verkrijgbaar, die zelfs nog 40% minder energie verbruiken dan de standaard A-klasse koelkasten. De allernieuwste A+++ modellen verbruiken zelfs tot wel 60% minder energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De koelkasten van AEG zijn bovendien vrij van CFC en HFC. Dit houdt in dat ze geen schade aan de ozonlaag veroorzaken en niet bijdragen aan het broeikaseffect.

Bestel ons gratis keukenboek

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast en wilt u meer weten over de koelingen van AEG? Vraag dan geheel vrijblijvend ons nieuwe, extra dikke keukenboek aan middels bovenstaande knop. Hierin leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten.