Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

AEG kookplaten

Met de kookplaten van AEG zet u keer op keer de meest smaakvolle maaltijden op tafel. De geavanceerde technologieën maken het koken nog gemakkelijker en bovendien ook een stuk leuker. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat en ook daar heeft AEG aan gedacht. De kookplaten hebben stuk voor stuk een stijlvol design en vormen een ware toevoeging aan uw keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en herontdek koken met AEG.

De nieuwste innovaties

AEG is constant op zoek naar verbetering en verwerkt de nieuwste technologieën in hun geavanceerde kookplaten. Neem bijvoorbeeld de SensePro® inductiekookplaat. Deze kookplaat werkt op basis van een draadloze temperatuursensor, waarbij de kerntemperatuur van het gerecht constant wordt gemeten. Dit zorgt voor een perfecte bereiding en helpt u om professionele resultaten te bereiken in uw eigen keuken. Ook kan deze sensor de temperatuur van water nauwkeurig vaststellen, waardoor u ook sous-vide kunt koken. De kooksensor op de SenseBoil® kookplaten voelt aan de hand van trillingen wanneer water het kookpunt bereikt. De temperatuur wordt op dit moment verlaagd en de inhoud van de pan wordt vervolgens tegen het kookpunt gehouden. Daarnaast zijn sommige kookplaten voorzien van een intelligente bedieningsdisplay. De kookplaat geeft hierbij de exacte temperatuur van de pan aan, zodat u nooit meer hoeft te raden wanneer deze op de juiste temperatuur is. Selecteer het gewenste resultaat op de display en houd de volledige controle over de kookassistentiefuncties voor een optimaal kookresultaat. Kortom, de innovatieve ontwikkelingen van AEG zorgen voor extra nauwkeurigheid in de keuken en helpen u om iedere maaltijd perfect te bereiden.


Verschillende soorten kookplaten

Het aanbod kookplaten van AEG bestaat uit diverse opties. Natuurlijk is er de traditionele gaskookplaat, waarbij u met behulp van open vuur kookt. Dit type kookplaat is eenvoudig te bedienen en u hoeft geen speciale pannen aan te schaffen. Dankzij de snelle branders kookt u maar liefst 20% sneller dan met een traditioneel model en hierdoor verbruikt u dus ook minder gas. Daarnaast zijn er de elektrische kookplaten. Deze kookplaat kenmerkt zich door het egale, keramieken glasoppervlak. Ook voor de elektrische kookplaat heeft u geen speciale pannen nodig en dankzij de verschillende mogelijkheden wat betreft kookzones geeft u zelf invulling aan de kookplaat. Daarnaast is er de inductiekookplaat. Deze moderne kookplaat is zeer veilig, doordat alleen de pannen worden verhit. Bovendien is deze kookplaat bijzonder responsief en kookt u met behulp van geavanceerde technologieën de sterren van de hemel. Bovendien kunt u kiezen voor flexibele kookzones, wat het gebruiken van verschillende formaten pannen extra gemakkelijk maakt. Tot slot biedt AEG ook verschillende fornuizen voor een authentieke look en complete kookervaring in uw keuken.

Keukenapparatuur van AEG

AEG Mastery Range

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze…

Lees verder

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Het onderhoud

Goed onderhoud is cruciaal voor iedere kookplaat. Door de kookplaat hygiënisch te houden, blijft uw kookomgeving schoon en dat heeft een positieve invloed op de door u bereide maaltijden. Het onderhoud verschilt per type kookplaat. De gaskookplaat is over het algemeen iets minder makkelijk schoon te maken dan de andere varianten. Dit komt doordat het oppervlak soms lastige hoekjes bevat in tegenstelling tot de egale oppervlakken van een elektrische of inductiekookplaat. Haal, zodra de kookplaat is afgekoeld, een doekje over de kookplaat om de ergste etensresten te verwijderen. Bij gaskookplaten is het belangrijk om af en toe ook de gaspitten en branders te reinigen.

Meer zien van AEG?

Wilt u de kookplaten van AEG met eigen ogen bekijken? Of bent u benieuwd naar de andere keukenapparatuur van dit geavanceerde merk? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier bekijkt en vergelijkt u op uw gemak de verschillende apparatuur met elkaar. Bovendien kunt u voor vragen en persoonlijk advies terecht bij onze keukenexperts. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.