AEG kookplaten - Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

AEG kookplaten

De kookplaat is hét middelpunt van uw keuken; this is where the magic happens! Maar zoveel koks, zoveel kookplaten en waar de één het liefst kookt op gas, werkt de ander immers graag met inductie. AEG heeft verschillende typen kookplaten in haar assortiment: van inductie en keramisch tot gas en Crystal Line. Allemaal met hun eigen functionaliteiten en uitstraling: een kookplaat voor iedere kok en elke keuken.

AEG kookplaten in alle soorten en maten

AEG staat voor keukenapparatuur van een hoge kwaliteit. Het merk biedt u de keuze uitkookplaten met diverse verwarmingssoorten, namelijk inductie, keramisch en gas en Crystal Line kookplaten. Afhankelijk van de ruimte die u in uw keuken heeft ingeruimd voor de kookplaat, kunt u kiezen voor AEG kookplaten van diverse formaten: van 36 tot 90 centimeter. Bovendien heeft u de keuze uit roestvrijstalen, donkergrijze, zilverkleurige en zwarte AEG kookplaten. U ziet: wanneer het om AEG kookplaten gaat is er volop keuze!

Keukenapparatuur van AEG

AEG Mastery Range

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze...

Lees verder

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

AEG inductiekookplaten

Bij inductiekoken wordt in plaats van de kookplaat de bodem van de pan verwarmd.Deze manier van koken zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat en is veilig. De gedeelten naast de kookzone blijven namelijk relatief koel. Er zijn AEG inductiekookplaten met diverse designs, bijvoorbeeld vierkant en rechthoekig, smaller en breder en uitgevoerd in roestvrijstaal, donkergrijs, zilver en zwart. De kookplaten zijn voorzien van extra functie zoals de mogelijkheid om met één vingerdruk precies de instellingen die u nodig hebt te selecteren met het DirectControl-systeem, en de Öko Timer waarmee u energie bespaart doordat de restwarmte van de kookplaat gedurende de laatste minuten van het koken gebruikt wordt. Hiernaast bieden de AEG inductiekookplaten nog veel andere mogelijkheden.

AEG gaskookplaten

Koken op een gaskookplaat is de meest traditionele manier van koken. Pannen worden indit geval verwarmd door een open vlam. Het voordeel van koken op gas is dat u de temperatuur heel nauwkeurig kunt regelen en in een paar seconden kunt aanpassen. Veel professionele chefs hebben hierdoor een voorkeur voor koken op gas. AEG gaskookplaten zijn er in verschillende formaten, van 60 tot 90 centimeter breed en met 4, 5 of 6 kookpitten. Er zijn diverse designs mogelijk met een roestvrijstalen ondergrond of een ondergrond van stijlvol zwart glas. De AEG kookplaten zijn veelal voorzien van gietijzeren pannendragers. Veel AEG gaskookplaten hebben een wokbrander: een krachtige brander voor maximale warmte. Om de veiligheid van dit type kookplaat te vergroten, zijn de AEG gaskookplaten voorzien van een functie die de gastoevoer automatisch afsluit wanneer de vlam per ongeluk dooft.

AEG keramische kookplaten

Keramische kookplaten hebben een glad glazen oppervlak, dat verwarmd wordt door infrarode straling. De kookzones van de kookplaat lichten hierdoor rood op. Door hun gladde, platte bovenkant zijn keramische kookplaten gemakkelijk schoon te maken. AEG keramische kookplaten zijn er in verschillende formaten, vierkant en rechthoekig en met 4 of 5 kookzones. Net als de inductiekookplaten van AEG zijn er ook keramische kookplaten voorzien van opties zoals het DirectControl-systeem en de Öko Timer.

AEG Crystal Line kookplaten

Wanneer u het lastig vindt om te kiezen voor één manier van koken, kunt u met de Crystal Line kookplaten verschillende manieren met elkaar combineren. U kunt verschillende smalle kookplaten samenvoegen: een TeppanYaki inductiebakplaat, een keramische kookplaat, een glas-op-glas wokbrander of kookplaat, een inductiekookplaat of een inductiewok. Zo heeft u precies die mogelijkheden die u wilt!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?