Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Miele vriezers

Een veelzijdige aanwinst voor uw keuken

Miele vriezers blinken uit in kwaliteit, techniek en design. U haalt altijd de modernste technieken in huis met een Miele vriezer. De vriezers zijn ontworpen om uw levensmiddelen langer smaakvol te houden en het gebruiksgemak te optimaliseren. Bovendien zijn ze een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Voor ieder huishouden en iedere keuken is er een passende vriezer van Miele beschikbaar: van compacte tafelmodellen tot het extra ruime MasterCool model. Mandemakers Keukens vertelt u meer over Miele vriezers.

Miele vriezers met de nieuwste technologieën

De vriezers van Miele zijn voorzien van verschillende slimme technologieën, functies en  bijzonderheden. Allereerst zijn de meeste Miele vriezers voorzien van de welbekende NoFrost-technologie. Dankzij de koele, droge lucht die gelijkmatig door de vriezer circuleert, krijgt ijsvorming in de binnenruimte geen kans. Ontdooien van de vrieskast is daarom verleden tijd, wat tijdbesparend en comfortabel is. Net zo comfortabel zijn de optimale ledverlichting van de vriezer en de flexibele indeling met VarioRoom. De laden en glazen draagplateaus zijn gemakkelijk uitneembaar, zodat u de vriezer kunt inrichten naar eigen wens. Dit is slechts een greep uit de handige functies en mogelijkheden van Miele vriezers.

Keukenapparatuur van Miele

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de…

Lees verder

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Verschillende modellen en uitvoeringen

Miele vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en modellen, passend bij iedere keuken. Zo hebt u allereerst keuze uit inbouwmodellen en vrijstaande exemplaren. Een vrijstaande vrieskast geeft meer flexibiliteit en is snel en gemakkelijk geïnstalleerd, terwijl een ingebouwde vriezer zorgt voor een naadloze uitstraling in uw keuken. Daarnaast kunt u ook gaan voor compacte tafelmodellen, die eenvoudig verplaatsbaar zijn en handig voor bijvoorbeeld feestjes. Ook een koelvriescombinatie behoort tot de mogelijkheden. Hiermee hebt u altijd uw verse etenswaren en diepvriesproducten direct bij de hand. 

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer weten over Miele vriezers? Vraag dan geheel vrijblijvend ons nieuwe, extra dikke keukenboek aan. Hier leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten.