Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Miele kookplaten voor een buitengewone kookbeleving

Verschillende soorten kookplaten

Een Miele kookplaat combineert hoogwaardige kwaliteit, geavanceerde technologieën en een fantastisch design. Deze innovatieve uitblinkers zijn in diverse uitvoeringen en stijlen verkrijgbaar, passend bij iedere wens. Gaat u voor een traditionele gaskookplaat of toch liever een moderne, Miele kookplaat met inductie? Wie houdt van optimaal kookgemak, vrij zicht en een ultiem strakke uitstraling kiest voor de Miele kookplaat met afzuiging. Meer weten? Mandemakers Keukens vertelt u over de uiteenlopende mogelijkheden met Miele kookplaten.

Miele TwoInOne, met afzuiging

Miele TwoInOne bestaat uit een moderne inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Een strak, verticaal afzuigsysteem is in het midden van de kookplaat verwerkt. Dankzij de enorm krachtige afzuiging direct bij de bron blijft uw keuken altijd fris en vrij van kookgeuren- en dampen. Daarbij geniet u van vrij zicht en optimaal kookgemak. Een inductiekookplaat van Miele met afzuiging is namelijk standaard uitgerust met het innovatieve Miele Con@ctivity. De kookplaat en afzuigkap communiceren met elkaar en passen automatisch de instellingen aan, zodat u zich volledig op het koken kunt richten. Ook kunt u te allen tijde rekenen op een uiterst veilig gebruik. De kookzones schakelen automatisch uit na de maximale gebruiksduur of bij oververhitting. Bovendien heeft u de optie om de kookplaat tijdelijk te vergrendelen, waarna u met één druk op de knop weer verder kunt koken met de juiste instellingen. 

Keukenapparatuur van Miele

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de…

Lees verder

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Miele keramische kookplaten

Naast de innovatieve inductiekookplaat beschikt Miele ook over moderne keramische kookplaten, ook wel HiLight kookplaten genoemd. Speciale verwarmingselementen onder het keramische glas verhitten de kookzones waarna deze rood kleuren. De Miele ExtraSpeed elektrokookplaten zijn de snelste ter wereld. Door een intelligente timing, betere verwarmingsprestaties en een efficiënte controle van de temperatuur bespaart u hiermee tot wel 35 procent tijd. Deze Miele keramische kookplaten zijn te bedienen met een centraal aangebrachte cijferreeks. Vermogen en tijd stelt u hiermee eenvoudig en rechtstreeks in.

 

 

Miele gaskookplaten

Koken op gas is een traditionele manier van koken waarmee u de temperatuur uiterst nauwkeurig regelt en snel aanpast. Daarbij heeft de gaskookplaat ook een authentieke, robuuste uitstraling die vaak gewenst is in klassieke en landelijke keukenstijlen. Een moderne variant hierop is de Miele kookplaat is gas op glas, waarbij het glazen oppervlak zorgt voor een strak en luxe uiterlijk. Alle Miele gaskookplaten zijn voorzien van GasStop-Beveiliging. Dit houdt in dat de gastoevoer direct stopt wanneer de vlam dooft. Andere functionaliteiten zijn de QuickStart-functie, die zorgt voor een snelle vonkontsteking en GasRestart, waarmee u de vlam snel weer aansteekt wanneer deze per ongeluk is gedoofd. Ook zijn er modellen met een ingebouwde kookwekker en warmte- en restwarmteindicator. Een moderne variant van deze Miele kookplaat is gas op glas. 

Onderhoud van Miele kookplaten

Vrijwel alle Miele kookplaten zijn onderhoudsvriendelijk en zeer eenvoudig schoon te maken, met name de gladde, elektrische kookplaten. Een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel volstaat voor een snelle en effectieve reiniging. Ook bij gaskookplaten verwijdert u de gaspitten snel en moeiteloos om ze vervolgens eenvoudig schoon te maken. Daarnaast plaatst u de CleanCover-afzuigunit van de Miele TwoInOne inductiekookplaat eenvoudig in de vaatwasser. De afzuigunits zijn voorzien van een 10-laags roestvrijstalen vetfilter, dat niet verkleurt bij grondige reiniging in een vaatwasser. Daardoor blijven Miele-vetfilters er jarenlang als nieuw uitzien.

Meer inspiratie over Miele kookplaten?

Wilt u meer weten over Miele kookplaten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons nieuwe, extra dikke keukenboek aan. Hier leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten.