Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Miele koffiemachines

Latte, cappuccino of gewoon zwart? Miele bedient elk soort koffieliefhebber met een uitgebreid assortiment koffiemachines, grofweg onder te verdelen in koffiemachines met bonen of nespresso-koffiemachines. Van een dagelijkse kopje in de ochtend tot een heerlijk genietmomentje na het eten; u maakt de lekkerste koffie in een handomdraai.

Volop mogelijkheden

Wanneer u ervoor kiest om een koffiemachine te laten inbouwen in uw nieuwe keuken, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er Miele koffiemachines van verschillende grootten en diverse modellen. U heeft keuze uit twee bereidingssystemen: een apparaat met Nespresso-systeem of met een maalsysteem voor verse bonen. Verschillende bedieningsconcepten en comfortabele kenmerken als een vaste wateraansluiting en de mogelijkheid om meer een druk op de knop twee kopjes cappuccino, koffie of espresso tegelijk te bereiden maken koffie bereiden bovendien supercomfortabel. De Miele koffiemachines worden altijd stijlvol verwerkt in uw keuken.

Keukenapparatuur van Miele

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de…

Lees verder

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Miele koffiemachines met Nespresso-systeem

Met Miele koffiemachines met een Nespresso-systeem maakt u bijzonder comfortabel een kopje espresso, koffie, cappuccino en meer. Er is keuze uit maar liefst zestien verschillende soorten Nespresso-capsules, waarin het koffiepoeder luchtdicht verpakt is. Hierdoor zijn een hoge kwaliteit en volle smaak gegarandeerd. Miele koffiemachines met een Nespresso-systeem hebben een capsule-carrousel die ruimte biedt voor vijf verschillende koffievariƫteiten. Van elke koffievariƫteit kunnen vier capsules geplaatst worden. Met de cappuccinatore maakt u in een handomdraai hete melk of romige melkschuim: direct in een kopje of glas of in een apart kannetje. Tot slot zijn de Miele koffiemachines met de gepatenteerde naar links openklapbare deur gemakkelijk te openen.

Miele koffiemachines met bonenmaalsysteem

De naam zegt het al: met de Miele koffiemachines met bonenmaalsysteem maakt u koffie op basis van versgemalen bonen. Het is mogelijk om espresso, koffie, cappuccino of Latte Macchiato met de koffiemachine te maken, maar ook warme melk of melkschuim maakt u in een handomdraai. Ondertussen kunt u genieten van het aroma van versgemalen bonen. De Miele koffiemachines met bonenmaalsysteem hebben verschillende handige mogelijkheden. Zo herkent de CupSensor de hoogte van uw kopjes en brengt deze de uitloop in de juiste stand, zorgt het intelligente filtersysteem AromaticSystem voor een perfect koffiearoma en is de machine voorzien van het EasyClick-melksysteem. Het melkreservoir kan aan de voorkant worden vastgeklikt en verwijderd worden. Na elke melkbereiding wordt de melkleiding bovendien automatisch gereinigd met water. Ook de Miele koffiemachines met bonenmaalsysteem zijn voorzien van een gemakkelijk te openen deur.

Breng een bezoek aan onze showroom

De experts van Mandemakers Keukens kunnen u alles vertellen over de koffiemachines van Miele. Maar ook wanneer u meer wilt weten over andere merken, apparaten of op zoek bent naar een complete keuken bent u bij Mandemakers aan het juiste adres. Graag ontmoeten we u in onze showroom!