Gaggenau koffiemachines | inbouwapparaten | Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Geniet van koffie met Gaggenau

Volautomatische, ingebouwde koffiemachines zijn een echte trend in keukenland. Met deze machines kunt u met één druk op de knop koffiebonen malen, waarvan vervolgens de lekkerste koffievariaties worden bereid. Denk aan espresso of zwarte koffie, maar ook aan cappuccino, latte macchiato, enzovoorts. Uw favoriete koffie zit er vast en zeker bij! En ook warme melk en heet water voor de thee kunt u met de koffiemachines bereiden.

Series Gaggenau koffiemachines

Gaggenau biedt twee ingebouwde koffiemachines waarmee u de lekkerste koffie kunt bereiden. Beide Gaggenau koffiemachines behoren tot een serie apparaten. Hierdoor passen de machines perfect bij de andere apparaten in deze serie. Dit zorgt voor een mooie eenheid van de inbouwapparatuur in uw keuken, of u de keukenapparatuur nu boven elkaar of naast elkaar plaatst.

Gratis
Mandemakers Keukenboek
Inspiratie opdoen?

Gaggenau CM 250 koffievolautomaat

De CM 250 koffiemachine van Gaggenau bereidt alle koffievariaties: espresso, klassieke koffie, mixdrankjes met melk, warme melk en heet water voor de thee. De koffiemachine heeft een bonenmaler met keramische onderdelen die zelfs de hardste bonen tot poeder kan vermalen. U kunt de maalstand zelf instellen. Daarnaast zijn er verschillende andere instelmogelijkheden, zodat uw koffie precies zo smaakt als u hem het lekkerst vindt. Het apparaat kan zelfs uw voorkeuren onthouden! De Gaggenau koffiemachine kan worden uitgevoerd met een geïntegreerde melkhouder voor het maken van bijvoorbeeld cappuccino, koffie verkeerd of latte macchiato. De melkhouder is zo gebouwd dat de melk er uren goed in blijft. De machine is voorzien van verlichting in zeven verschillende kleuren. Deze koffiemachine past bij de inbouwapparatuur uit de 200 Serie van Gaggenau.

Gaggenau CM 450 koffievolautomaat

Met de CM 450 koffieautomaat van Gaggenau kunt u door de continue doorstroomverwarming en de constante bereidingstemperatuur op ieder moment een kop koffie zetten. Met een simpele druk op de knop wordt de gewenste koffiespecialiteit met of zonder melk bereid. Ook deze koffiemachine is voorzien van een personaliseringsfunctie, waarmee u tot acht verschillende koffiespecialiteiten kunt opslaan onder een zelf gekozen naam. Het apparaat is uitgerust met een aroma-koffiezettechniek voor een vol aroma en voert na iedere koffiezetbeurt een automatische zelfreinigingsfunctie uit. Ook dit apparaat bereidt alle variaties van espresso, mixdranken met melk, klassieke koffie, warme melk en heet water voor thee.

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?