Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde Gastvrouw

Gaggenau kookplaten

Bij het kiezen van een kookplaat, heeft u de keuze uit diverse verwarmingssoorten. U kunt kiezen voor een gaskookplaat, een inductiekookplaat of een keramische kookplaat van Gaggenau. Ook is er keuze uit twee series kookapparaten en uit diverse formaten Gaggenau kookplaten. Het merk biedt u hiermee volop mogelijkheden. Daar vertellen we u graag meer over!

Series Gaggenau kookplaten

Gaggenau biedt twee series kookplaten, namelijk de Vario 400 Serie en de Vario 200 Serie.

Vario 400 Serie

De serie 400 omvat inductiekookplaten en gaskookplaten, speciale apparaten voor grillen, frituren en stomen en zelfs bijpassende afzuigelementen. Alle apparaten uit de serie zijn perfect met elkaar te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een inductiekookplaat combineren met een grillplaat. Alle apparaten zijn voorzien van een stijlvolle rand van geborsteld roestvrijstaal.

Vario 200 serie

Deze serie biedt een reeks prachtige kooktoestellen op een klein oppervlak. Er is keuze uit klassieke glaskeramische kookplaten, kookplaten voor gas of inductie, speciale toestellen voor grillen, frituren en stomen, evenals bijpassende afzuigelementen. De toestellen vormen, samen met de boven gemonteerde afzuigkap van aluminium of roestvrijstaal, een harmonisch geheel.

Keukenapparatuur van Gaggenau

Gaggenau biedt prachtige apparatuur voor uw moderne, industriële of designkeuken. Het keukenmerk werd opgericht in 1683 en heeft sindsdien keer op keer bewezen buitengewone kwaliteit in combinatie met een bijzonder strak design te leveren. Constante controle en vakmanschap zorgen voor de garantie tot deze hoge kwaliteit. De hoge prestaties zorgen voor een verhoogd gebruiksgemak, waardoor koken nog gemakkelijker én leuker wordt. Met de apparatuur van Gaggenau zet een thuiskok de meest professionele en bijzondere maaltijden op tafel.

Gaggenau biedt prachtige apparatuur voor uw moderne, industriële of…

Lees verder

Gaggenau biedt prachtige apparatuur voor uw moderne, industriële of designkeuken. Het keukenmerk werd opgericht in 1683 en heeft sindsdien keer op keer bewezen buitengewone kwaliteit in combinatie met een bijzonder strak design te leveren. Constante controle en vakmanschap zorgen voor de garantie tot deze hoge kwaliteit. De hoge prestaties zorgen voor een verhoogd gebruiksgemak, waardoor koken nog gemakkelijker én leuker wordt. Met de apparatuur van Gaggenau zet een thuiskok de meest professionele en bijzondere maaltijden op tafel.

Gaggenau gaskookplaten

De gaskookplaten van Gaggenau zijn elegant, sterk en praktisch. Wanneer u kiest voor een gaskookplaat, kiest u voor verwarming van de pan door middel van een open vlam. De temperatuur kan hierdoor hier snel en nauwkeurig geregeld worden. Gaskookplaten zijn niet voor niets favoriet bij veel topchefs. Koken op gas wordt door velen gezien als de traditionele manier van koken. Tegenwoordig wordt koken op gas ook vaak gecombineerd met inductie. Ook de Gaggenau gaskookplaten bieden deze mogelijkheid. U kunt de gaskookplaten ook aansluiten op een gasfles.

Gaggenau inductiekookplaten

Bij een inductiekookplaat brengt een elektromagnetisch veld de warmte over op de pan. Dit gebeurt nauwkeurig, met optimaal gebruik van energie en net als bij gas met een korte opwarmtijd tot koken. Omdat de diameter van de bodem van een pan wordt herkend en uitsluitend de bodem wordt verhit, gaat er geen onbenutte warmte verloren en is inductiekoken heel veilig. Op enkele kookzones kunt u met verschillende maten pannen werken. Er zijn Gaggenau inductiekookplaten van diverse formaten en met verschillende extra's verkrijgbaar.

Glaskeramische kookplaten

Gaggenau kookvelden van glaskeramiek zijn esthetisch vormgegeven kookvelden waarop u nagenoeg alle soorten pannen kunt gebruiken. De kookzones worden verwarmd door verwarmingselementen onder het keramische glas. Als de kookplaat aanstaat, lichten de kookzones rood op. Gaggenau biedt verschillende formaten keramische kookplaten.