Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Miele afzuigkappen

De keuken is tegenwoordig dé plek waar wordt geleefd; een stille afzuigkap die nare luchtjes direct afvoert, wordt daarmee steeds belangrijker. Afzuigkappen van Miele laten een frisse wind waaien in elke keuken. Ze zijn er in talloze uitvoeringen, van wandkappen tot ingebouwde afzuigkappen en afzuigsystemen speciaal voor gas of voor inductie. Miele heeft nu zelfs een afzuigkap die automatisch reageert op de instellingen op de kookplaat. Aan u de keuze!

Zoveel wensen, zoveel Miele afzuigkappen

Het assortiment afzuigkappen van Miele bestaat uit verschillende modellen afzuigkappen. Onopvallende, volledig geïntegreerde afzuigkappen, maar ook blikvangers in verschillende designs. Afhankelijk van de inbouwsituatie is het mogelijk om te kiezen voor een afzuigkap met luchtafvoer of een circulatiesysteem. Ook de afmeting van afzuigkap is van belang. De afzuigkap moet bijvoorbeeld minimaal even breed zijn als de kookplaat. Er zijn afzuigkappen in diverse formaten verkrijgbaar.

Keukenapparatuur van Miele

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de…

Lees verder

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Miele plafondunits

Een plafondunit is zoals de naam al zegt een afzuigkap die strak aan het plafond wordt bevestigd. Hiermee creëert u extra ruimte. Dit type afzuigkap is bijvoorbeeld erg geschikt voor eilandkeukens, omdat de plafondunit het zicht niet beperkt.

 

Miele inbouwafzuigkap 

Bij Mandemakers Keukens vindt u verschillende types Miele inbouwafzuigkappen die geschikt zijn voor onderbouw, inbouw en luchtafvoer- en luchtcirculatiesysteem. Namelijk: vlakschermafzuigkappen, onderbouwafzuigkappen, universele afzuigkappen en integreerbare afzuigkappen.

 

Vlakschermafzuigkap

Dit type afzuigkap kan onzichtbaar worden ingebouwd in de bovenkast. Het vlakke, uitschuifbare wasemscherm zuigt op hoog vermogen alle luchtjes weg. Wanneer het apparaat uitgeschakeld is, is alleen een smalle, roestvrijstalen strook zichtbaar.

 

Onderbouwafzuigkap

De onderbouwafzuigkap kan zoals de naam al zegt onder een bovenkast of vrij aan de muur worden aangebracht. Het is een krachtige, compacte afzuigkap die ruimte bespaart.

 

Universele afzuigkap

Dit type afzuigkap biedt veel vrijheid bij het inrichten van de keuken en is ideaal voor keukens met een apart design.

Integreerbare afzuigkap

Deze afzuigkap wordt voorzien van hetzelfde front als de keukenkastjes en verdwijnt hierdoor tussen de keukenkastjes.

 

Downdraft afzuigkap

De Downdraft afzuigkap wordt ingebouwd in het aanrechtblad en verschijnt na één druk op de knop. De afzuigkap is daarmee ideaal voor keukens met een wisselende plafondhoogte. Bovendien neemt het apparaat geen extra ruimte in. Het design van de afzuigkap past perfect bij de nieuwe generatie Miele inbouwapparatuur.

Eilandschouwafzuigkap

Met hun aantrekkelijke design zijn Miele eilandschouwafzuigkappen het middelpunt van de keuken. Een eilandschouw is bijvoorbeeld een echte blikvanger in een eilandkeuken.

 

Wandafzuigschouw

Wandafzuigkappen kunnen worden ingebouwd tussen twee bovenkasten of vrij tegen de wand worden geplaatst. Dit type Miele afzuigkap heeft een opvallende belijning en perfecte afwerking. Er is keuze uit roestvrijstaal of een combinatie van roestvrijstaal en glas.

Advies over Miele afzuigkappen

Wilt u meer weten over de afzuigkappen van Miele die Mandemakers Keukens aanbiedt? Of wellicht de afzuigkappen van verschillende merken bekijken? Neem dan contact op met Mandemakers Keukens of breng een bezoek aan onze showroom.

Luchtafvoersysteem of circulatiesysteem

Mandemakers Keukens en Miele bieden de keuze uit drie verschillende soorten afzuiging. De eerste mogelijkheid is een luchtafvoersysteem. Dit systeem zuigt de wasem aan en filtert met behulp van een vetfilter de vetdeeltjes uit de lucht. De gefilterde lucht wordt via een afvoerbuis naar buiten geleid. Dit type afzuigkap verwijderd hitte, vet en wasem zeer effectief en is aan te bevelen wanneer gebruik wordt gemaakt van een gaskookplaat, friteuse, grill of wok. Een luchtafvoersysteem is ook mogelijk in combinatie met een externe ventilator die buiten de afzuigkap wordt geïnstalleerd. Een externe ventilator zorgt voor minder geluidsoverlast. Een andere optie is een afzuigkap met een circulatiesysteem. Dit type Miele afzuigkap zuigt de wasem op en filtert de vet- en geurdeeltjes uit de lucht. De gereinigde lucht komt daarna weer terug in de keuken. Hierdoor is er geen afvoer nodig. Dit type afzuigkap is bijvoorbeeld erg geschikt in flats, en boven een elektrokookplaat.