Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Miele ovens

Bereid overheerlijke gerechten met Miele ovens

Miele ovens combineren buitengewone kwaliteit en uiterste functionaliteit. Ook een schitterend design en een scala aan innovatieve functies ontbreken niet bij Miele ovens. Met een oven van Miele haalt u een alleskunner in huis. Van een knapperige pizza tot een hartige taart en van een smaakvolle ovenschotel tot een sappig braadstuk: niets is te gek met een Miele oven. Dankzij de nieuwe technologieën, slimme functies en handige extra’s zijn de ovens bovendien optimaal in gebruiksgemak. Mandemakers Keukens vertelt u meer over Miele ovens.

Nieuwe technologieën voor het beste bakresultaat

Uniek voor Miele is de professional-functie. De toevoeging van extra vocht bij het bakken en braden zorgt voor perfecte resultaten. Vlees wordt extra sappig en voorzien van een bruin korstje, terwijl brood heerlijk luchtig bereid wordt alsof het vers van de bakker komt. Bovendien is deze functie uit te breiden tot een stoomfunctie, waarmee u heerlijk gezonde en smaakvolle gerecht bereidt. Indien een krokant laagje gewenst is, kunt u de crisp-functie raadplegen. Deze functie zorgt ervoor dat patat en kroketten heerlijk knapperig worden. Ook de draaigrill in Miele ovens draagt bij aan het gelijkmatig bruin en krokant worden van bijvoorbeeld een hele kip. Tot slot komt de draadloze bratometer goed van pas voor het nauwkeurig garen van een braadstuk. Plaats deze meter in het gerecht en de oven doet de rest voor u op basis van de kerntemperatuur.

Keukenapparatuur van Miele

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de…

Lees verder

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Miele ovens met optimaal bedieningsgemak

Het bedienen van een oven was nooit zo gemakkelijk. Miele ovens zijn voorzien van de meest handige programma’s, timerfuncties en systemen. Zo zorgt bijvoorbeeld het FlexiClip-uitschuifsysteem ervoor dat u moeiteloos de gerechten om kunt draaien of uit de oven kunt halen. De bakplaten, bak- en braadroosters en de gourmetpan kunnen namelijk volledig uit de oven gehaald worden. Bovendien blijven ze in elke stand veilig op hun plaats. Ook het openen van de oven gaat zacht en elegant met één druk op de knop dankzij SoftOpen. Met de automatische gerechtenprogramma’s en timerfuncties bereidt u gerechten precies zoals u dat wilt.

Bestel ons gratis keukenboek

Wilt u meer weten over Miele ovens? Vraag dan geheel vrijblijvend ons nieuwe, extra dikke keukenboek aan. Hier leest u meer over de nieuwste trends op keukengebied, de ontwikkelingen in hét huis van keukens en ervaringsverhalen van onze klanten.