Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Miele vaatwassers

De Miele vaatwasser zorgt ervoor dat de oneindige vuile vaat verleden tijd is. Of u nu voor een volledig integreerbaar, onderbouw- of los model kiest, bij Mandemakers vindt u altijd een geschikte Miele vaatwasser. Wilt u meer weten over de afwasmachines van het gerenommeerde merk Miele? Lees dan snel verder.

De verschillende modellen van Miele

Mandemakers heeft een breed assortiment Miele vaatwassers in de collectie. Er zijn (volledig) integreerbare vaatwassers, onderbouwvaatwassers en vrijstaande vaatwassers. Lees hier meer over de verschillende modellen en maak uw keuze uit een breed scala aan mogelijkheden.

Keukenapparatuur van Miele

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de…

Lees verder

Met als motto 'Immer besser' is Miele al sinds 1899 toonaangevend in de markt van keukenapparatuur. Het merk staat garant voor perfecte kwaliteit, doordacht design, technologische innovaties en een lange levensduur.

Volledig integreerbare vaatwassers

Volledig integreerbare vaatwassers zijn zoals de naam al zegt volledig te integreren in de keuken. Het bedieningspaneel van de vaatwasser zit aan de bovenzijde van de deur en is pas te zien wanneer u deze opent. De geïntegreerde vaatwassers van Miele worden voorzien van een front naar keuze in de stijl van uw keuken. Dat maakt ze nagenoeg onzichtbaar, waardoor deze perfect opgaat in het design van uw keuken.

Integreerbare vaatwassers

Integreerbare Miele vaatwassers worden voorzien van een front naar keuze. U kunt hierdoor uw vaatwasser volledig laten aansluiten bij de stijl van uw keuken. Omdat het bedieningspaneel aan de voorzijde wel zichtbaar is, is van buitenaf te zien waar de vaatwasser zich bevindt.

Onderbouwmodellen

Onderbouwvaatwassers zijn modellen die u kunt laten inbouwen in een al bestaande keuken. De onderbouwmodellen van Miele zijn verkrijgbaar in briljantwit, havannabruin, obsidiaanzwart en roestvrij staal.

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers zijn niet gebonden aan een bepaalde plaats in de keuken. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te combineren met de rest van de keuken(apparatuur). De bovenzijde van de vrijstaande Miele vaatwassers kan gebruikt worden als werkblad.

De voordelen van Miele

De vaatwassers van Miele kenmerken zich door een groot aantal voordelen. Hieronder lichten wij enkele van de belangrijkste voordelen voor u uit.

Energiezuinig

Dankzij het energielabel A+++ zijn alle vaatwassers van Miele zeer energiezuinig. Dat resulteert in een laag energie- en waterverbruik in combinatie met de beste reinigings- en droogresultaten.

Een handige indeling

De gepatenteerde 3D-besteklade zorgt voor extra ruimte voor uw bestek. Daarnaast zorgt de nieuwe Miele-rekuitvoering voor maximale flexibiliteit in uw vaatwasser. De afwasmachine in- en uitruimen was nog nooit zo makkelijk.

Hoog bedieningsgemak

Diverse innovatieve technologieën zorgen ervoor dat Miele vaatwassers zeer gemakkelijk te bedienen zijn. Dankzij ComfortClose gaat de deur extra gemakkelijk open en dicht. Sommige vaatwassers zijn zelfs voorzien van de Knock2Open3, waarmee de deur met twee kloppen automatisch opent. Tot slot kunnen de afwasprogramma’s 24 uur van tevoren worden ingesteld.

Kom naar een van onze winkels

Wilt u graag een Miele vaatwassers en bent u op zoek naar meer informatie? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels en bekijk de machines met eigen ogen. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om u van een passend en gedegen advies te voorzien.